fbpx

Izgled svlačionice fudbalera Sarajeva samo govori o njima (FOTO)

1 min. za čitanje

FK Sarajevo je u zaostalom susretu šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine gostovao u Lukavcu i prilično lako stigao do pobjede – rezultatom 4:0.

Nakon što je utakmica završila, igrači gostujućeg tima zaputili su se u svlačionicu Jošika i prije napuštanja su se pobrinuli da istu ostave sa hrpom smeća iza sebe i na taj način pokažu koliki su sportisti, ljudi, ali i koliko poštuju domaćina.

Tako to rade šampioni, zar ne?

Podijeli ovaj članak
15 komentara
Subscribe
Notify of
15 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

pa gledaj svlacione ko hala jebote,sta ste ocekivali da polijepe plocice u kupaoni

Kad FK Sarajevo bude imalo svoj stadion imat’ ce i svoju halu, pa im ti majstore lijepi plocice.

Cekaj jos dan dva pa bice i to 🙂

hahah, gledaj svlacionice majko mila, podrume ljudi drze u boljem stanju. Neznam kako vas nije bilo stid poslije onakve oranice od terena, gdje bi krave nogu izvalile okaciti i slike ovih pomahnjivilih zidova. Kante za smece ni na vidiku. I ovaj savez svasta dopusta, pa treba vam zabraniti sa takvim terenom i takvim svlacionicama da se bavite fudbalom opste. Posijte krompir bolje vam je !

Posto si lol i stidis se vlastitog imena, da te nako pitam. Kad je FK “Radnicki” 1921 osnovan, tvoji su djedovi sutali krpenjacu po Svrakinom selu. Vazda ste bili rezimski klub, prvo su vas komunisti formirali kao “Torpedo”, a sada SDA pere pare preko Malezije. Ta ista vam jos neda da imate vlastiti stadion. Zbog toga serete gdje stignete. Na kraju, jedino vi tucete vlastitu upravu i trenere. O FK “Sarajevo” kao prvaku bivse YU na sto sam ponosan i gledao utakmice, vi ovi novi veze nemate. Da bi iz vas iscerali zlo, treba vam neko sa iskrenom zeljom, ucerati dobro.

Kako vas nije stid , nigdje kante za smece, tus vam ko Štala!!

Jel to klaonica u Modracu??

da li su postojale kante za smece ???? da mozda nisu ponijeli gosti ??? imal klikova dovoljano na ovu seljacku informaciju ????

Tobejarabi ovdje ko da je bilo hrke krke

Da su ik matere,bile bolje,oni bi naucili u svom zivotu,da postuju red,i disciplinu,a tosu govna od sportasa.

Ovo nije uredu da se ovako ostavi nered ali mene kao gradjani a Lukavca je stid da se igra fudbal na onom nasem Josiku . Teren je uzasan ja nikada gori teren nisam vidio ovo je sramota opstine i nacelnika da se ovo ne uradi kako treba

Gosti su se zbog ovih slika crvenili do Stupara.

Sta ste ocekivali, da neko radi tudji posao? Pospremi iza gostiju papak, nece gost pospremati. Vidi vam blata sa terena… Umjesto da se izvinite kakav je teren i da budete sretni sto nije bilo povreda, vi se nasli da prozivate.

ovo ću podijeliti na internetu, neka se vidi

Bruka živa. Ovdje bi CORONA “otegla papke”…