Infrastukturni radovi NK Svatovac Poljice: Restoran, teretana, tribine… (FOTO)

4 4.327

Nakon što smo prethodne sedmice objavili izgled travnjaka na stadionu “Krušici” u Poljicu, na adresu naše redakcije stiglo je još nekoliko fotografija i informacija vezanih za infrastukturne radove stadiona NK Svatovac.

U prethodnom periodu izvršena je sanacija terena, a trenutno je u toku rekonstrukcija službenih prostorija. Pema informacijama iz NK Svatovac na prvom spratu ovog objekta nalazit će se restoran, dok bi na drugo spratu u narednom periodu trebala bit u potpunosti adaptirana i teretana. Trenutno su u toku fasadni radovi na ovom objektu, a prizemlje je rekonstruisano u ranijem periodu (svlačionice, službene prostorije).

Već sutra počinju radovi na tribinama stadiona, nakon čega će uslijediti i postavljanje stolica, radove izvodi građevinska firma “ADAB” Poljice. U narednom periodu očekuje se i instaliranje sistema navodnjavanja terena što će u velikoj mjeri olakšati njegovo održavanje.

4
Komentari

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DzekoblinkerSodakox Recent comment authors
newest oldest most voted
Dzeko
Guest
Dzeko

Svaka vam cast dragi nasi poljicani. Ovo je stvarno fascinantno. Toliko truda ulozeno u stadion dugo nisam vidio. A loptu sutam od osnovne. Trava,tribine,svecana loža,restoran,mokri cvor,kutak za fitnes,var soba…
Vrh. Nema dalje.

Sodakox
Guest
Sodakox

Aferim,svaka čast,napokon nešto barem nekom dobro

blinker
Guest
blinker

Ako dodje nekad Lukavacki nogometni klub-radnicki,na vas teren-stadion,nedajte im u kopackama da igraju,nego u BALERINKAMA -da ne upropaste travu,jer oni neznaju ni sta je asvalt,a kamoli stadionska trava.

Dzeko
Guest
Dzeko

Lukavacki se pise malim, a Radnicki velikim slovom.
U sta ostari.
Ne diraj nam nas “Radnicki” i stadion “Josik”.