fbpx

Infrastukturni radovi NK Svatovac Poljice: Restoran, teretana, tribine… (FOTO)

1 min. za čitanje

Nakon što smo prethodne sedmice objavili izgled travnjaka na stadionu “Krušici” u Poljicu, na adresu naše redakcije stiglo je još nekoliko fotografija i informacija vezanih za infrastukturne radove stadiona NK Svatovac.

U prethodnom periodu izvršena je sanacija terena, a trenutno je u toku rekonstrukcija službenih prostorija. Pema informacijama iz NK Svatovac na prvom spratu ovog objekta nalazit će se restoran, dok bi na drugo spratu u narednom periodu trebala bit u potpunosti adaptirana i teretana. Trenutno su u toku fasadni radovi na ovom objektu, a prizemlje je rekonstruisano u ranijem periodu (svlačionice, službene prostorije).

Već sutra počinju radovi na tribinama stadiona, nakon čega će uslijediti i postavljanje stolica, radove izvodi građevinska firma “ADAB” Poljice. U narednom periodu očekuje se i instaliranje sistema navodnjavanja terena što će u velikoj mjeri olakšati njegovo održavanje.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Svaka vam cast dragi nasi poljicani. Ovo je stvarno fascinantno. Toliko truda ulozeno u stadion dugo nisam vidio. A loptu sutam od osnovne. Trava,tribine,svecana loža,restoran,mokri cvor,kutak za fitnes,var soba…
Vrh. Nema dalje.

Aferim,svaka čast,napokon nešto barem nekom dobro

Ako dodje nekad Lukavacki nogometni klub-radnicki,na vas teren-stadion,nedajte im u kopackama da igraju,nego u BALERINKAMA -da ne upropaste travu,jer oni neznaju ni sta je asvalt,a kamoli stadionska trava.

Lukavacki se pise malim, a Radnicki velikim slovom.
U sta ostari.
Ne diraj nam nas “Radnicki” i stadion “Josik”.