fbpx

Druga liga FBiH grupa Sjever: Radnički poražen, Svatovac ubjedljiv

1 min. za čitanje

U Drugoj ligi Sjever odigrani su susreti trećeg kola. Lider je i dalje FK Seona koji je danas slavio na svom terenu protiv NK Mramor 5:1.

Domaći su poveli pogotkom Husejnovića, izjednačio je Edin Borić i bio je to konačan rezultat prvog dijela. U nastavku četiri pogotka Seone. Pogađali su Havić, Čorhodžić, Husejnović i Mustafić.

Gradina je na svom terenu deklasirala NK Odžak 102 6:1. Dvostruki strijelac bio je Armin Delić, a po jednom su pogađali Andrić, Mujkanović (ag.), Bektić i Likić.Jedini pogodak za goste djelo je Dragana Radića.

Svatovac je slavio protiv Čelića 7:0. Hat-trick je upisao Kukić, dva puta je pogodio Bećirović, a po jednom su pogađali Malikić (ag) i Demirović.

Prokosovići i NK Orahovica su podijelili bodove (2:2), a Bosna je u Mionici savladala Radnički 3:0.U Donjoj Mahali viđena su četiri pogotka u duelu Dinama i Lokomotive (2:2), dok je Mladost bila sigurna protiv Priluka (4:1).Sloga i Bosna u Tojšićima su podijelili bodove (1:1).

Seona je prva sa devet osvojenih bodova, Gradina i Svatovac imaju po sedam, a Bosna (M) ima šest.

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Novinaru kako te nije stid objaviti ovakav clanak,kao prvo preuzeo si sa drugog portala clanak,kao drugo kao lukavacki portal nisi se udostojio da napises izvjestaj sa utakmice Radnickog,a imas jos dvije ekipe sa nase opstine,ti si dno dna

Refko i combe bacaju bombe.

Elem treca kantonalna meduopstinska regionalna liga u kojoj Radnicki melje sve redom ali u playstationu je vijest.

Gasi klub, motaj kablovee, pustite kravama da pasu na stadionu, bolje da 11 krava trci na stadionu, nego 11 igraca radnickoog hahaha

Ima Strujina ekipa SDA,te Magniruseva SDA,koja još možda PDA salibaševičeva