fbpx

Druga liga FBiH grupa Sjever: Radnički na startu sezone domaćin Bosni iz Mionice

1 min. za čitanje

Prvenstvena pauza u niželigaškim takmičenjima je završena, a ovog vikenda na rasporedu su susreti 1. kola u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Sjever. Radnički iz Lukavca sezonu otvara pred domaćom publikom, a na stadionu Jošik ugostit će ekipu Bosne iz Mionice.

Lukavčani u ovu sezonu ulaze znatno pojačani u odnosu na prethodnu, a ovog prelaznog roka plavo bijele su pojačala provjerena drugoligaška imena, Ahmetović, Musić, Mašić, Ordagić. Šef stručnog štaba je Samir Hadžimahović.

Gosti iz Mionice slove za jednu od kvalitetnijih ekipa u ovom rangu takmičenja, što dokazuju i rezultati nekoliko sezona unazad, kada je Bosna redovna u vrhu prvenstvene tabele. Radnički ne može računati na povrijeđenog Almisa Kasumovića koji će zbog povrede nekoliko mjeseci biti van trenažnog procesa.

Susret se igra sutra (subota, 14.08.) na stadionu Jošik, sa početkom u 17:00 sati, a na otvaranju sezone dozvoljeno je i prisustvo publike, te će nakon više od godinu dana ekipa Radničkog igrati pred svojim navijačima. Cijena ulaznice je 3.00 KM.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments