fbpx

Derbi kola: Radnički 1 – 0 Bratstvo

1 min. za čitanje

RadnickiU jučerašnjem derbiju 4. kola Druge nogometne lige FBiH – grupa Sjever, Radnički iz Lukavca savladao je lidera na tabeli, ekipu Bratstva iz Gračanice rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Aljukić u 56. minuti susreta. Utakmica koju je pratio veoma mali broj gledalaca na tribinama obilovala je grubim startovima sa obje strane. Domaća ekipa imala je terensku inicijativu tokom prvog poluvremena kada je stvoreno i nekoliko izglednih prilika za pogodak, ali je konačna realizacija opet izostala. Nakon što je u 56. minuti Aljukić postigao pogodak, domaći se povlače a ekipa Bratstva preuzima terensku inicijativu. Pred sam kraj utakmice ekipa iz Gračanice pravi dvije stopostotne prilike ali ovaj put sreća nije bila na njihovoj strani. Radnički u narednom kolu gostuje u Lipnici kod ekipe Radnika.

SodaLIVE portal će i u narednom periodu uživo prenositi domaće i gostujuće utakmice FK “Radnički”. Zbog problema s hostingom i prebacivanja baze na novi server nismo bili u mogućnosti pratiti jučerašnju utakmicu.

                                                                                                                                                                                                       (SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

oj terena boze dragi….mozei se ono zuto ofarbat,……zali te to ,pa mi imamo vode za izvoza…

Teren lici vise ne pomocni iz nagorih dana. Tako im je lakse igrat tad se osjecaju ko domacini nisu mnogi od njih navikli na bolje

ma yaljevaju oni njega al nemaju prskalica imaju samo jednu jedinu prskalicu koja zaljeva citav teran

vidi terena ko da ima ČIR jbt

ajmoo siuxiiiiii kad idemo u mramorrrrr znal koooooo