fbpx

Damir Halilagić postao juniorski prvak u troskoku

1 min. za čitanje

Na državnom dvoranskom prvenstvu koje je ovog vikenda održano u Zenici atletičar AK “Sloboda-Tehnograd” Damir Halilagić postavio je novi juniorski rekord u disciplini troskok sa daljinom od 14,33 m.

Uz Damira Halilagića, koji je ujedno i osvojio titulu pojedinačnog prvaka BiH za 2010. godinu, na Prvenstvu je nastupilo još nekoliko atletičara Kluba, od kojih izdvajamo nastup Adnana Malkića koji je u trci na 60 m prepone osvojio I mjesto sa rezultatom 8,22 s, te Lejle Ibrahimović koja je pobijedila u skoku u dalj.

Srebrne medalje osvojili su i Damir Halilagić u skoku u dalj, te Melika Kasumović u troskoku, dok je Adnan Malkić u trci na 60 m osvojio III mjesto.

Damir član dva kluba!?

Na nedavnom proglašenju najboljeg sportiste općine Lukavac, Damir Halilagić je predstavljen kao atletičar Atletskog kluba “Zijad Imamović Zijo” a na državnom dvoranskom prvenstvu nastupio je za AK “Sloboda-Tehnograd”. Pitanje je, za koji je klub Damir stvarno registrovan?

Sve čestitke za Damira u ime SodaLIVE.ba portala.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

svaka cast 🙂

samo napred,ovake momcice i treba podrzavati!

svaka ti cast rodjak samo nastavi tako 😉

Hvala na pohvalama 🙂

A to za klub, sto se tice toga moglo bi se reci da sam clan dvojnog kluba 🙂
Malo se zezam naravno, nego nas klub u Lukavcu nema sve privilegije jer nije bas nesto uredu sa njim, tako da kad je takmicenje nastupam za Slobodu Tehnograd.

a zasto ako vec treniras i za lukavac (malo pa i to)
ne takmicis se za lukavac jer po ovome tvome
ako treniras za slobodu takmici se za lukavac
u plivanju npr to nije dozvoljeno i dugo treba da se ispise