Fitnes sa SEF Akademijom “Gard”

4 917

U skladu sa univerzalnim zakonom uzroka i posljedice uglavnom nam je onako kako si svojim mislima, riječima, ponašanjem i dijelima načinimo.

Naše tijelo, duh i psiha su proizvod naših misli i djelovanja.

Ne možemo očekivati da ćemo biti zadovoljni našim psihičkim,duhovnim ili fizičkim stanjem ako ne radimo na usavršavanju istog.

Naravno niko i ništa nije savršeno i treba čovjek da bude zadovoljan i sa onim što jeste i kakav je, ali uvijek se može i više i bolje.

Fitnes vam može pomoći u vašoj težnji da izgradite bolje, skladnije, zdravije tijelo i uspostavite ravnotežu tijela, duha i psihe.

Mi ćemo vam rado pomoći da dođete do sebi zadatog cilja.

Vrijeme je za usavršavanje, mi vas čekamo.

Nazovite nas, pišite nam ili nas posjetite.

Prijava i informacije:
Tel: 061 164 631 | 061 063 805
E-mail: seforg.com.ba@gmail.com
www.seforg.com.ba

Mjesto :Sala za treniranje borilačkih vještina “Gard” Lukavac
Adresa: Armije RBiH BB, 75300 Lukavac, BiH
(Zgrada Esmeralda)

TERMINI TRENINGA – Fitnes
UTORAK 17:30-18:30
ČETVRTAK 17:30-18:30
NEDJELJA 13:15-14:15

4
Komentari

avatar
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Refko i combeDzekoOdgovor Recent comment authors
newest oldest most voted
Dzeko
Guest
Dzeko

Fitnes u biblioteci

Odgovor
Guest
Odgovor

Unuk i djed jednog dana krenuli u susjedno selo kupiti magarca. Na povratku kući, sretno sjednu na novo magare i upute se svom domu. Idući tako cestom, sretnu nekog putnika. – Sramota! – uzvikne putnik. Pa zar vas dvojica nemate srca?! Tako navaliti na jadnu životinju, dva čovjeka, a jadan magarac jedan! Razmisle djed i unuk i stvarno, istina. Nije im ni palo na pamet da bi mogli preopteretiti životinju, ali realno ih je upozorio putnik: stvarno pretjeraše- njih dvojica, a jedna životinja. Tako odluče da će djed, teži i stariji, sići s njega, a magarac neka nosi dječaka. I nastave mirno dalje. No, nakon nekoliko kilometara sretnu drugog putnika. – Joj, što vam je lijep ovaj magarac… Ali, zar nije strašno da ga jaše mlad i zdrav dječarac, a star i umoran djed hoda? – upita ovaj. Razmisliše opet unuk i djed i – stvarno – nelogično da ovaj, sav živahan i vitalan sjedi, a djed se muči jedva idući uz njih… Pa zamijene mjesta: djed sjedne na magare, a dijete nastavi hodati uz njih. Konačno dobar aranžman, zaključe, i nastave kući, sretni što imaju novog magarca. Poprilično su prošli kad li, eto novog putnika. – Jao! – poviče… Read more »

Dzeko
Guest
Dzeko

A djed ima penziju iz mup-a

Refko i combe
Guest
Refko i combe

Najgljuplji si kodze