fbpx

11. turnir “Elmir Elo Salihović”

1 min. za čitanje

elo turnirU nedjelju, 27. septembra, OK “7 Lukavac” domaćin je 11. memorijalnog turnira “Elmir ELo Salihović”, koji je posvećen nekadašnjem igraču ovog kluba i reprezentativcu BiH.

Učešće će pored domaćina uzeti “Jedinstvo” Brčko, aktuelni prvak “Kakanj” i “Bosna” iz Kalesije. Sve ekipe su garant da će se u Lukavcu gledati dobra odbojka, pa stoga i poziv da nedjelju provedete u sportskoj dvorani družeći se sa odbojkašima.

Prva polufinlana utakmica se igra u 09:00 sati, a sastaju se “7 Lukavac” i “Bosna”. U drugoj utakmici koja je na rasporedu nakon svečanog otvaranja sastaju se “Kakanj” i Jedinstvo”.

Utakmica za treće mjesto će se igrati u 15:00, a finalni susret na rasporedu je u 17:00 sati.

(SodaLIVE.ba/RTV Lukavac)

Podijeli ovaj članak
5 komentara
Subscribe
Notify of
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

pozivam sve ljubitelje odbojke u nedelju da dodju na Elin memorijal,ekipe ucesnice garantuju dobru igru…..naredni vikend krece i prvenstvo a ovo je idealna prilika da se domacoj publici predstavi ok 7-lukavac,pred pocetak istog……tu su naravno i uvijek atraktivni kakanj koji ove godine stize sa pojacanjima iz kube,dominikanske republike,srbije itd…..mlada i atraktivna ekipa brcko-jedinstva koju predvodi odbojkaska legenda Ljubisa Ristic,kao i komsijska ali poletna ekipa bosne iz kalesije…….u ovo prvenstvo nas klub odlazi sa odredjenim ambicijama,ali necemo obecavati puno…..obecati mozemo trud i zalaganje pa cemo vidjeti koliko smo uradili…….sportski pozdrav-SEDAM!

Mi pjevamo i slavimo i opet hvala koliko te volimo,sedmico,sedmico ti nikad neces biti sama sedmicooooooo….LUKAVAC 7…naprijed momci …

kemo ko osvoji turnir

Turnir su osvojili Kakanjci pobjedom u filanu nad nama od 3:0. Trece mjesto pripalo OK Bosni iz Kalesije. (:

Ajde neka nam neko napise sve rezultate, najbolje igrace, kvalitet turnira… izmedju ostalog kakvi su stranci iz kaknja, i kakav je kakanj uopste ove godine??