Poziv za učlanjenje u Našu stranku Lukavac

2 786

Naša stranka tokom oktobra i novembra 2013.godine obnavlja rad u Lukavcu ponovnim formiranjem Općinskog odbora, upisom novih članova, te formiranjem radnih tijela i mjesnih odbora.

NasaStrankaOOLukavacVršimo upis članstva na području općine Lukavac, te pozivamo naše simpatizere zainteresirane za članstvo u Našoj stranci da nam se pridruže i daju doprinos jačanju liberalne socijal-demokratije na općini Lukavac.

Nove ideje, korjenite društvene promjene i raskid sa politikama koje razaraju društvo mogu donijeti samo novi ljudi. Naša stranka širom otvara vrata onim koji imaju znanje, karakter i spremnost da mijenjaju svijet oko sebe.

Pridružite nam se u političkoj areni, suočimo se sa društvenim izazovima i zaustavimo dalju destrukciju društva.

Posjetite i lajkujte našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/nasastranka.lukavac

Možete nas kontaktirati i emailom na adresu: nasastranka@nasastranka.ba (Navesti: za Općinski odbor Lukavac) ili na email predsjednika Općinskog odbora Lukavac Miralem Sejdinović: nasa_stranka_lukavac@yahoo.com.

Press služba

 

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
dado

ma daj nemoj te zezat i vi bi nesto, dajte mi 100km i imate glas do tad lp

Mujo

Ovi i nisu neka stranka. One stranke koje jesu kao “neke stranke” i nisu se baš pokazale. Nema nama spasa. Pametna omladino navalite u stranke. I u ovu i u druge stranke. Idite gdje možete i uzmite sudbiinu u svoje ruke. Mi stariji možemo žaliti za prošlim vremenima, a vama ostaje žaliti jer ništa niste probali mijenjati.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x