Pokrenuta akcija za Sraboviće

3 660

Potaknuti tužnom pričom porodice Srabović iz Devetaka kod Lukavca koja je objavljenja u nekoliko medija, rukovodstvo humanitarnog udruženja City angels odlučilo je napraviti hitnu akciju za pomoć pomenutoj porodici.

Lejla Srabović iz Devetaka kod Lukavca nakon pogibije muža Ibre već četvrtu godinu živi u trošnoj kućici bez struje i vode s jedanaestogodišnjom kćerkom Elvedinom. Nemaju nikakvih primanja kao ni socijalno i zdravstveno osiguranje, a preživljavaju isključivo zahvaljujući pomoći komšija.
Ova hitna akcija ima za cilj samo jedno, a to je olakšavanje teških životnih uslova u kojoj ova porodica živi. Građani Bosne i Hercegovine su uvijek pokazivali suosjećaj i solidarnost sa onima koji su u nevolji. S tim u vezi molimo sve građane dobre volje da nam pomognu u relizaciji ove akcije. Pomoći možete:

o Doniranjem hrane

o Doniranjem odjevnih predmeta
o Doniranjem novčanih sredstava lično preko naših volontera ili na broj žiro računa udruženja City angels 199-050-00528476-35 kod Sparkasse Bank dd

Pokažimo još jednom solidarnost i humanost kao u prethodnim akcijama koje su organizovali naši volonteri širom Tuzlanskog kantona.

Sva eventualna pitanja ili sugestije možete uputiti putem našeg e maila cityangelstz@gmail.com na brojeve telefona 061 295 137 i 062 959 278 ili putem Facebook grupe „CITY ANGELS TUZLA“

(SodaLIVE.ba)

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nermin

Pohvale za akciju,cuj iz Tuzle se pokrece akcija za Lukavcane.
Svaka cast!

Mahala

Nedavno sam pisao baš za opštinare iz Lukavca, ali, niko izgleda nevidi, sve neke čore, a kada treba primiti platu, tada vrlo dobro vide. Sramota, ali ipak hvala Tuzlacima i svima onim koji hoće i mogu pomoći. Svaka čast.

nije bitno

pa sto im nacelnik ne pomogne i on je iz Devetaka.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x