Ovo su vijesti koje su obilježile 2011. godinu

2 1.461

U godini koja je iza nas, posjetiteljima Lukavačkog info portala najzanimljivije su bile vijesti iz kategorije Crna hronika, a zatim slijede vijesti iz kategorija Lukavac i Sport. U nastavku donosimo TOP 6 vijesti u 2011. godini.

Zaštitni znak našeg portala

Nažalost, najčitanija vijest sa 26.439 čitanja bila je o mladiću iz Devetaka koji je izvršio samoubistvo vješanjem zbog nesretne ljubavi.
Članak: Mladić se objesio zbog nesretne ljubavi

Druga najčitanija vijest na Lukavačkom info portalu, nažalost, bila je ponovo iz crne hronike. Statistički podaci pokazuju da je vijest o smrti našeg sugrađana Nusmira Suljkića zabilježila 22.048 čitanja.
Članak: Preminuo Nusmir Suljkić – Nuska

Vijest o priznanju Ernada Karića da je izvršio ubistvo starca iz Lukavac Mjesta zabilježila je 15.382 čitanja i s tim podatkom je zauzela treće mjesto.
Članak: Ernad Karić priznao ubistvo starca: ‘Čuo sam da je najteže ubiti prvi put’

Saobraćajna nesreća u Dobošnici, u kojoj je život izgubio lukavčan Zijad Telalović obilježila je prethodnu godinu. Vijest je pročitana 14.284 puta.
Članak: Saobraćajna nesreća u Dobošnici

Peta najčitanija vijest tiče se početka gradnje Islamskog centra u našem gradu. Vijest je zabilježila 12.248 čitanja.
Članak: Počela gradnja Islamskog centra u Lukavcu

Zet i kćerka bili u ljubavnom zanosu, a punica mislila da je tuče je vijest koja je zabilježila 10.284 čitanja.

Što se tiče Lukavačkog info portala, u predhodnoj godini zabilježili smo preko 4.500.000 posjeta tj. nekoliko miliona manje posjeta za razliku od godinu dana ranije, a naša Facebook stranica danas bilježi više od 6.300 obožavatelja čime smo najposjećeniji i najutjecajniji medij na općini Lukavac. Ovo je i više nego odličan pokazatelj da smo dobro radili svoj posao i da smo stekli povjerenje onih zbog kojih i postojimo, građana opštine Lukavac.

Nadamo se da ćemo uz vašu pomoć i ove godine postići još bolje rezultate, a email redakcija@sodalive.ba neka vam bude prva adresa kada budete osjetili potrebu da sa ostalim posjetiteljima Lukavačkog info portala podijelite neku vijest, fotografiju ili video.

Uskoro možete očekivate mnoštvo promjena na našem portalu, od brzine servera i bržeg otvaranja našeg portala, do novog izgleda i novih servisa…

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vodica

Ma ja ne moram popit kafu u gradu od kad vi postojite,sve su informacije tu,svaka cast :-))

FOTON

Hocemo POSAO I PRAVA (Protestovati se isplati! Ujedinimo se protiv administracije i ne rada!)
Hocemo REVIZIJU DIPLOMA!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x