Osnovci obilježili Dan državnosti

4 1.346

U organizaciji OŠ Lukavac Grad u velikoj sali Centra za kulturu održana je priredba za učenike nastavnike, ali i građane naše općine povodom 25. novembra Dana državnosti BiH.

Foto: RTV Lukavac

Na ovoj škoskoj manifestaciji učešće su uzeli učenici iz svih razreda ove škole zajedno sa nastavnicima za koju su se pripremali u okviru nastavnih i vannastavnih aktivnosti tokom proteklog perioda.

Nakon intoniranja državne himne prisutne su pozdravili učenici – članovi vokalno istrumentalne sekcije ove škole koji su prepoznatljivi i po zapaženim rezultatima na općinskim i kantonalnim takmičenjima.

Kako saznajemo od v.d. direktora OŠ Lukavac Grad Elvira Ibeljića kroz današnji program učenici i nastavnici željeli su pjesmom igrom i recitacijom prošetati kroz bosanskohercegovačke gradove, ali takođe pružiti priliku i većem broju učenika da kroz održavanje ovakvih priredbi iskažu svoje znanje i talenat. Sa tradicijom obilježavanja značajnih datuma OŠ Lukavac grad nastavlja, a u toku su pripreme za obilježavanje božićnih i novogodišnjih praznika.

I kandidat za novog direktora OŠ Lukavac Grad, Spomenko Kulić, svim građanima opštine Lukavac, roditeljima i učenicima čestitao je Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

(SodaLIVE.ba/RTV Lukavac)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
imejeobavezno

Gdje sam bio, da tokom intoniranja ove himne pjevam pravu himnu (Jedna si jedina!).. 🙂

Iraq

Kako ste providni sa forsiranjem Spomenka Kulica za direktora, vi kao “neovisni” medij, stvarno, to nema drugog kandidata ili se mora ispostovat politicka linija…

neko

Tacno! Ko fol nezavisan medij, gradski info portal, a favorizujete Spomenka bez ikakvog razloga! Cuj, molim te lijepo, cestitao Dan drzavnosti – pa svi nastavnici te skole su takodjer cestitali praznik roditeljima i gradjanima, pa ih niste istakli. Plus, ova vijest se odnosi na priredbu organizovanu povodom Dana drzavnosti – kakve veze ima Spomenova kandidatura s ovim!?!?
Ocito je da ovaj portal radi u sluzbi SDP-a i subjektivo selektira vijesti koje objavljuje! Toliko o nasim medijima i nj objektivnosti!!!

vgbhnj

Ovdje ste stvarno izletili sa ovim Spomenkom.
Osnvci će biti zbunjeni kada budfu čitali članak.

Komentara nisu dozvoljeni na tekstove o FCL i Spomenku, što znači da su to sponzorisani tekstovi.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x