Općini Lukavac 169.045,27 KM za projekte u oblasti vodoprivrede

3 797

Vlada Tuzlanskog kantona danas je dala saglasnost na Odluku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a kojom su odobrena sredstva za realizaciju projekata planiranih Programom ulaganja sredstava vodnih naknada u oblasti vodoprivrede u 2010. godini.

Sa današnej sjednice

Ukupno je odobreno 268 679,47 KM i to za projekte u općini Živinice (5 000 KM), općini Sapna (29 500 KM), općini Čelić (39 634,20 KM), općini Lukavac (169 045,27 KM) i općini Teočak (25 500 KM). Među projektima koji će biti realizovani su intervencije na obalama rijeke Sapne, izgradnja rezervoara za vodoopskrbu i izgradnja sekundarne vodovodne mreže u naseljima navedenih općina.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ZA Harisa

Redaj Šile kamenje po obali Spreče, samo! nemoj se zajebati pa betona između staviti , jer tako je to Tito radio , ne treba tako – naš kamen sada drži hava i zemlja pjeskulja .

TuzlaK

@ENCIKA …. eto ti para za Lukavici koji ti smrdi i koji plavi …. sad imas para da rjesis Lukavcic mozda jedan veliki dio a ostalo opet cekat na Odluku vlade kantona …. a sto se tice ulice u onog svega sto smo svi komentarisali ….. sad mozes komotno da netrazis vise para za Lukavcici vec da pare koje treba da dobije MZ Lukavac Mjesto ulozite u Esvijetu u usporivace brzine u Trotuare itd itd….. a budzet je sad koliko procitah 18 miliona …..

Nacelnice ako ti ostvaris 18 miliona budzet i ako ga popunis do kraja kako treba i budes u kasi imao 18 miliona ja pojedem ovaj racunar i provarim ga ….
zivi bili pa vidjeli Dzevadika nas….

damir

ZA Harisa: Nek eto ti znaš šta treba redati…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x