Održana izvještajno izborna skupština

0 712

U prisustvu velikog broja članova i gostiju u ugodnom ambijentu planinarskog doma “Svatovac 47” Lukavac održna je izvještajno izborna skupština društva.

Ilustracija

Nakon što je delegatima prezentovan rad planinarskog društva u mandatnom periodu od 4 godine gdje je isti ocjenjen kao pozitivan delegati su između ostalog birali i Predsjednika PD Svatovac 47 Lukavac te članove Upravnog odbora društva na mandatni period od 4 godine. Povjerenje planinara dobio je novi stari Predsjednik PD “Svatovac 47” Lukavac Asim Muminović.

“Ovo je za mene velika čast ali u isto vrijeme i obaveza posebno imajući u vidu da smo mi ove godine domaćini tradicionalnih susreta planinara Bosne i Hercegovine gdje se očekuje da ugostimo perko 3.000 planinara. Nadam se da će ovi susreti biti najljepši susreti planinara u narednih 10 godina”, istako je Asim Muminović Predsjednik PD “Svatovac 47”.

Pored predsjednika izabrani su i čalanovi Upravnog odbora PD “Svatovac 47” Lukavac. UO čine: Džemal Atić, Hasan Memić, Ševal Fajić, Sead Stršević, Nermin Imamović – Patara, Zuhdija Hrvatović, Mihad Sakić, Rasim Mujagić i Vehid imširović.

(SodaLIVE.ba/RTV Lukavac)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x