Obavještenje o lažnom predstavljanju u ime BH Telecoma

0 702

Skrećemo pažnju javnosti i korisnika da je učestalo lažno predstavljanje i zlonamjerne aktivnosti u ime BH Telecoma na području TK.

BH Telecom

Grupu navodnih montera, ovaj put iz Valjeva, prepoznat će te jer nose odijela sa napisom fiksna telefonija i građanima nude ugradnju uređaja za zaštitu od udara groma.

Nedavno su djelovali na području općine Živinice kojom prilikom su napravili brojne smetnje u funkcioniranju telekominikacijskog saobraćaja u fiksnoj i internet mreži, pa su uposlenici BH Telecoma na poziv korisnika, otklanjajući kvarove i utvrdili njihovo djelovanje.

Zadnja njihova aktivnost je locirana na području općine Kalesija te se građanima Kalesije posebno preporučuje oprez i pravo da legitimiraju sve sumnjivce i prijave ih nadležnim organima.

  • Svi uposlenici BH Telecoma obavezni su na Vaš zahtjev pokazati službenu iskaznicu .
  • BH Telecom ne provodi nikakvu akciju prodaje uređaja za zaštitu od udara groma i ne može pruzeti odgovornost za prouzročene štete.
  • Sve akcije i usluge BH Telecoma su javno objavljene.
  • BH Telecom je takođe poduzeo potrebne mjere kako bi zaštitio i korisnike i svoje uređaje .

Molimo javnost i korisnike BH Telecom da se zaštite od ovakvih zloupotreba utvrđivanjem identiteta ponuđača TK usluga i dodatnom informiranjem, bilo putem naše web stranice ili putem servisnih linija za naše korisnike.

Potsjećamo korisnike BH Telecoma da smetnje prijavljuju na uobičajen način pozivom na broj 1272 i da koriste BH Telecomove servise za pomoć i podršku korisnicima 1444 i 1442 ili direktno na našim šalterima i prodajnim mjestima u telekom centrima.

(SodaLIVE.ba/BH Telecom)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x