Obavijest o javnoj raspravi o Nacrtu budžeta Općine Lukavac za 2010. godinu

1 1.868

lukavacneboJavna rasprava o Nacrtu budžeta Općine Lukavac za 2010. godinu, bit će otvorena u utorak, 27. oktobra 2009. godine, u 17,00 sati za područje mjesnih zajednica Gnojnica, Dobošnica Gornja, Dobošnica Donja, Berkovica, Kruševica, Sižje, Krtova I i II i održat će se u Domu kulture u Dobošnici Donjoj. U četvrtak 29. oktobra 2009. godine za 17,00 sati, planirana je javna rasprava za područje mjesnih zajednica Devetak, Puračić, Tabaci, Prokosovići i Bikodže u Domu kulture u Puračiću.

Za mjesne zajednice Turija, Tumare, Brijesnica Donja, Brijesnica Gornja, Milino Selo, Stupari i Panjik, javna rasprava bit će održana 3. novembra 2009. godine, u prostorijama Doma kulture u Turiji sa početkom u 17,00 sati, a javna rasprava za mjesne zajednice Poljice Donje, Poljice Gornje, Orahovica, Babice i Jaruške planirana je za 5. novembar 2009. godine u 17,00 sati u Domu kulture u Poljicu Gornjem. Centralna javna rasprava za općinu Lukavac, bit će održana u Domu kulture Lukavac, 10. novembra 2009. sa početkom u 17,00 sati, a obuhvatiće mjesne zajednice Lukavac Grad, Lukavac Mjesto, Huskići, Hrvati, Šikulje – Prline, Bistarac Donji, Bistarac Gornji, Modrac i Bokavići. Cilj javne rasprave, koja će trajati 15 dana, je da se građani i drugi subjekti sa Općine Lukavac, aktivno uključe u predlaganje i razmatranje Nacrta Budžeta. Učesnici javne rasprave će moći svoje primjedbe, prijedloge i sugestije pismeno dostaviti Službi za budžet i finansije općine Lukavac do 27. novembra 2009. godine. Svim zainteresovanim će biti omogućeno da svoje primjedbe, prijedloge i sugestije koji se isključivo odnose na Nacrt Budžeta za 2010. godinu, lično ili u pisanoj formi, prezentiraju načelniku Općine Lukavac od 2. novembra do 6. novembra u kabinetu načelnika Dževada Mujkića. Projekcija Nacrta Budžeta za Općinu Lukavac za 2010. godinu, može se dobiti u Službi za budžet i finansije općine Lukavac.

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
dragoslav puseljic

mjesna zajednica stupari treba da dobije budzet za izdavastvo knjige kako uspeti savladati sve skolske predmetet za svaku ocenu da bude odlican 5 sto se naziva bosna i hercegovina kao npr sve zakljucne ocene petice sto se naziva vukovac pozdrav

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x