Narodna stranka Radom za boljitak Lukavac izabrala članove Općinskog odbora

1 819

Općinska organizacija Narodne stranke Radom za boljitak Lukavac, sinoć je održala Izbornu skupštinu na kojoj su izabrani članovi Općinskog odbora stranke.

Logo stranke

Odbor čine predstavnici iz svih dvadeset mjesnih zajednica sa područja općine Lukavac.

Od 25 kandidata u Općinski odbor stranke Radom za boljitak ušlo je njih 17. Izabrani članovi Općinskog vijeća Lukavac će u koordinaciji sa svim kantonalnim i federalnim predstavnicima stranke, pokušati ostvariti što bolji ambijent za poljoprivrednike, nezaposlene, penzionere i sve građane Općine Lukavac”, izjavio je dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak iz reda Bošnjačkog naroda, Mersed Šerifović.
Na narednim lokalnim izborima ova politička partija imaće i svog kandidata za načelnika općine Lukavac. Jedan od glavnih ciljeva u narednom periodu kako je istako Šerifović jr zadobiti povjerenje građana, kako bi članovi ove stranke postali dio Općinskog vijeća, te kako bi imali više utjecaja na razvoj poljoprivrede i industrije u ovom kraju.

Izbornoj Skupštini su prisustvovali brojni istaknuti članovi Narodne stranke radom za boljitak. Između ostalih, prisustvovao je ministar energetike, industrije i rudarstva TK, Željko Knežiček, koji je istakao važnost lukavačke hemijske industrije i obećao punu podršku resornog Ministarstva u razvoju ove grane privrede u narednom periodu.Izbor za predsjednika i potpredsjednika Narodne stranke Radom za boljitak Općinskog odbora Lukavac biće kako navode iz ove stranke izabrani na kanstituirajućoj sjednici koja će biti odrćana tokom naredne sedmice.

(SodaLIVE.ba/RTV Lukavac)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
max

Pa koga su to izabrali gdje su clanovi?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x