Rukovodstvo SDP-a BiH u posjeti Kruševici

3 1.895

U utorak, 7. Maja MZ Kruševicu posjetit će aktuelni predsjednik SDP BiH, Nermin Nikšić sa Denisom Bećirovićem, Jasminom Imamovićem, Sašom Magazinovićem i Irfanom Čengićem.

Povod dolaska su unutarstranački izbori SDP-a na kojima je Nikšić sasvim sigurno favorit za novi mandat, a OO SDP Kruševica je među prvima dala podršku Nikšiću i pored toga što je predsjednik OO Lukavac, Edin Delić jedan od kandidata za njegovo mjesto na mjestu predsjednika.

Biće zanimljivo vidjeti ko će ispred OO SDP Lukavac biti na tribini i dati podršku Nerminu Nikšiću.

Podjsetit ćemo da je Hasan Ibrakić, vijećnik u OV Lukavac i predsjednik OO SDP Kruševica početkom aprila javno dao podršku Nerminu Nikšiću za novi mandat na mjestu predsjednika SDP-a BiH.

Nikšić od tada daje punu podršku Nikšiću i putem objava na Facebooku:

0 0 vote
Ocijeni članak
guest
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
maak

Delic sa ovom oko sebe sdp seljadijom se udruzi sa kukinim pda pa onda zavadi narod na opcini i drugim strankama sda , sbb , df … a evo sada i sa svojom seljadijom se isto posvadjao HAHAHAHAHA

Nacelnik s posebnim potrebama

Hocel se sad i Belmir kandidovati da bude predsjednik SDPa, jel “dignuta rampa”…?! Kod ovih komunjara može svakako …uclanis se lani i ove godine odmah Precednik…još ako te ne izaberu odmah počneš da pizdis kako si pokraden…Pravda Za Bundoglava !!!

Crkvenko

nema više Hasi cijevi i stiropola…. Vožd će Hasu da proglasi personom non grata

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x