NAJAVA: Praznični bazar u OŠ Lukavac Mjesto

0 1.491

U organizaciji Vijeća roditelja,OŠ Lukavac Mjesto u petak 28.12.2018, organizuje se manifestacija pod nazivom „Praznični bazar“.

Rezultat je to zajedničkog rada nastavnog osoblja,učenika i roditelja,a kako bi se prikupila sredstva za nastavak radova na sanaciji mokrog čvora u centralnoj školi u Lukavac Mjestu. Škola je po projektu od Općine dobila materijal, a potrebna su novčana sredstva, kako bi se mogli angažovati majstori za izvođenje radova.

„Praznični bazar“ održat će se u sali Doma kulture Lukavac Mjesto u terminu od 10.00 do 13.00 sati.

Na štandovima će biti izloženi slatkiši i ručni radovi roditelja i učenika koji su pokazali veliko interesovanje da daju svoj doprinos manifestaciji,ali i da zajedno sa djecom budu za štandovima. Sekcije škole zajedno sa razrednicima također će izložiti učeničke radove. Planira se i prigodan kulturno zabavni program, tako da će se moći zabaviti svi koji posjete ovu manifestaciju.

Na svojevrstan način obilježava se završetak kalendarske godine koja je obilježena nizom projekata na uređenju centralne i područnih škola u Huskićima, Hrvatima i Šikuljama, te humanitarnih akcija, u kojima su učestvovali uposlenici škole, učenici i roditelji.

Pozivamo Vas da se pridružite i medijski popratite manifestaciju „Praznični bazar“ koja se održava 28.12.2018. godine u sali Doma kulture Lukavac Mjesto.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar