Gornja Dobošnica: Svečano otvorena ambulanta porodične medicine (FOTO)

Foto: Dino Osmanović
4 5.147
Foto: Dino Osmanović

 

Direktor Doma zdravlja Lukavac Mirsad Jaraković, predstavnik dijaspore iz Mahale i predstavnika Mjesne zajednice Gornja Dobošnica otvorodili su danas ambulantu porodične medicine u Gornjoj Dobošnici – Mahali.

Foto: Dino Osmanović

Nama iz dijaspore je posebno drago kada vidimo bilo kakav razvoj i napredak naše Mahale (op.a. Gornje Dobošnice), posebno ako smo u razvoju učestvovali i mi iz dijaspore, naglasio je predstavnik dijaspore iz Gornje Dobošnice.

Foto: Dino Osmanović

Admir Memić je nedavno otvorio i sportski poligon vrijednosti 25.000KM, što je bio poklon dijaspore svom rodnom kraju – LINK

– Odma ćemo pristupiti nabavci sanitetskog vozila, uređenja objekta Doma kulture, izvorišta pitke vode i svega onoga što će pojačati prosparitet i razvoj Mahale. U potrazi za poslom, mi jesmo otišli iz Gornje Dobošnice, ali Gornja Dobošnica nije nikada iz nas.

 

Svečanosti otvaranja zgrade ambulante porodične medicine u Gornjoj Dobošnici prisustvovali su predstavnici društvenog, vjerskog i političkog života sa naše općine.

4
Komentari

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
LakilikainspektorKomitet Recent comment authors
newest oldest most voted
Komitet
Guest
Komitet

Načelnik je konačno uspio da dođe do Jaraka hahaha

lika
Guest
lika

Šta nam se to Lafinaš i z Tuzle nije ima čime pohvaliti samo doveo sa sobom Jaketa,Hajru i Ibrakića koji u ovoj priči nemaju ama baš nikakvig udjela ali valja se slikat i nešto lagat narodu.A onda kad tu nije imao prođu on je ko fol otišao obići Ćatetovog oca u Mahali.Jadan si ti Edo -Medo.,da jadniji nemožeš biti.

inspektor
Guest
inspektor

Cestitke stanovništvu Mahale i da sto manje ambulanta bude u upotrebi .

Laki
Guest
Laki

Bilo je tu i ljudi koji nemaju veze s ambulantom, pecenica Dino samo još u pakašu Tarika nije bio. Nikako da razumijem ovu seljačku politiku.