Belamionix

Gnojnica: Udruženje mladih “Mladost” realizovalo novi vrijedan infrastukturni projekat (FOTO)

3 987

20.09.2019. godine u Gnojnici posljednjom fazom implementiran je projekat “Osvjetljenje školskog poligona za večernje sportske aktivnosti”.

Projekat je realizovan na osnovu aplikacije na Javni poziv Komisiji za mlade i dijelom obezbijeđenim sredstvima od strane aplikanata, a primarni cilj projekta je omogućavanje da se sprovode različite aktivnosti/manifestacije na školskom poligonu, najprije sportske aktivnosti u večernjim satima tokom proljeća i ljeta, kako na individualnom, tako i na kolektivnom nivou (udruženja i sl).


Sekundarni cilj je zaštita imovine škole, koji smo realizacijom ovog projekta u značajnoj mjeri ispunili. Vrijednost projekta je 2.337,00KM (nabavka 4 stuba sa sijalicama, kablovi, kopanje odgovarajući rupa i elektrifikacija, sve od strane pravnog lice), te je na osnovu Javnog poziva Komisije za mlade obezbijeđeno 1.970,00KM a ostatak sredstava obezbijeđen donacijom od strane aplikanata.

“Izvođač radova je u najkraćem mogućem roku sve projektne aktivnosti završio, a ovom prilikom se zahvaljujemo našim mještanima koji su besplatno izvršili uklanjanje dijela grana na dvije lipe, te pomjeranjem stubova na odgovarajuće tačke. Nadamo se da će dugo i na ispravan način služiti svima” – kazao je Nermin Alić, predsjednik Udruženja mladih Mladost Gnojnica.

3
Komentari

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SDA=SBIH=PORAZ2018Dzeko Recent comment authors
newest oldest most voted
Dzeko
Guest
Dzeko

Nije bitno ko je koliko uzeo para. Lijepo izgleda.

SDA=SBIH=PORAZ2018
Guest
SDA=SBIH=PORAZ2018

Nije bitno koliko nas Bakir krade bitno je da nas je sve više u Minhenu…ahahahah
Naravno je da je bitno koliko su uzeli ,odakle njima onako lijepe lijepe kuće
Saobraćajni tehničar a radi u Domu Zdravlja ko medicinar

SDA=SBIH=PORAZ2018
Guest
SDA=SBIH=PORAZ2018

koliko li su para uzeli Alić i Kompanija…