Čitatelji šalju: Katastrofalno stanje putne infrastrukture u Jaruškama (FOTO)

5 1.676

Infrastrukturni problemi u pojedinim Mjesnim zajednicama vrlo često su prepreka za normalne uslove života stanovništva.

Sa nekolicinom ovih problema susreću se i mještani MZ Jaruške koji su nebrojeno puta i putem našeg portala apelovali na prije svega putnu infrastrukturu. Blizina rudnika Vijenac, ali i gust teretni saobraćaj doveli su do značajnih oštećenja glavnog puta na ulazu u ovu najudaljeniju mjesnu zajednicu.

Obilne padavine u posljednje vrijeme su također doprinijele katastrofalnom stanju puta, a na fotografijama u prilogu koje su ustupljene našoj redakciji vidna su oštećenja koja u velikoj mjeri dodatno komplikuju život mještana ove udaljene mjesne zajednice.

Mještani su ovim fotografijama željeli apelovati na lokalne vlasti da ispune obećanje koje im je dato prije nekoliko godina.

4.7 3 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
5 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sodakox

Ja, i sve se to desilo za vrijeme Delića?a do sada bio asvalt sa trotoarima.garant je bundoglav išao i glavom razbijao asvalt

Amfibija2016

Za 4 godine deliceve vladavine putevi su unisteni . Evo vidimo Jaruske a neki dan sam prosao kroz Ceparde preko Malinjaka za Turiju pa to je katastrofa

Dzeko

Pred opstinu i zaspite je jajima i paradajzom. Kakve kozice i krzna.
Delic pravi puteve prema Krtovi a vas ko j….
Sta ce tek biti kada dode zime i snijeg.

samko

Deliću su prioritetni putevi za vikendice u Gnojnici na Ratišu, i po ostalim vukojebinama, a putevi gdje žive porodice “ZLATNOIH LJILJANA ” su na čekanju.Jer o putevima odlučuje njegov Vatrogasac-vozač.

Milenko Blagojevic

Vjerojatno će vam doći da “opuca selfi” i odrecituje još jedno predizborno obećanje…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x