Lukavčani, sinoć smo za Elvisa Memića prikupili 928,85 KM; Elvis se vratio iz Francuske!

1 1.187

Sinoć je Sportskoj dvorani Lukavac organizovan Centralni prijenos utakmice Bosna i Hercegovina – Portugal. Pred gotovo krcatom jednom tribinom, Lukavčani su uživali u utakmici koja je, nažalost, mnoge i razočarala.

REVANŠ: Portugal - Bosna i Hercegovina

Ipak, Vašom posjetom bliži smo ispunjenju sna našeg sugrađana Elvisa Memića, a to je zdrav i normalan život. Od prodaje ulaznica i zastavica prikupljeno je 928,85 KM. Elvis je danas došao iz Francuske gdje je boravio na pretragama. Kako je izjavio, doktori su zadovoljni i da su svi pacijenti kao on, nebi trebalo da bude problema. Da sve bude još ljepše, Elvis je dobio “zeleno” svjetlo za transplantaciju i sada se samo čeka organ a vjeruje se da će sve biti obavljeno za najviše 30 dana.

REVANŠ: Portugal - Bosna i Hercegovina

Za sve ovo ste zaslužni Vi dragi naši. Akcije se nastavljaju jer je Elvisu potrebno još oko 20.000 KM a pozivom na broj 090 – 292 – 088 donirate 3KM.

REVANŠ: Portugal - Bosna i Hercegovina

Još jednom želimo da se zahvalimo Nedžadu Burgiću za ozvučenje, Općini Lukavac za ustupljeni projektor, direktoru JU Elektro-mašinska škola Lukavac za ustupljeni projektor, SPIN d.o.o Tuzla za ustupljeni projektor, JU Centar za kulturu Lukavac na ustupljenoj dvorani, pripadnicima PU Lukavac na obezbjeđenju, Senadu – Senčiju – našem domaćinu.

REVANŠ: Portugal - Bosna i Hercegovina

[nggallery id=182]

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
esef

umjesto gradnja dzamije i gradnja pored opstine da izdvoje po 10 hiljada i to je to a neda sda

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x