Više od 800 paketića podijeljeno najmlađim Lukavčanima (FOTO)

10 5.236

Kako smo i najavili, Djed Mraz je ove godine sa vrećom punom poklona došao u Lukavac i obradovao najmlađe sugrađane novogodišnjim paketićima. 

Iako je, kako smo prvobitno napisali, donator paketića želio ostati anoniman, zbog raznih natpisa i želje pojedinaca za jeftinom promocijom na tuđi račun, dužni smo zbog istine objaviti da je donator i organizator dodjele paketića kompanija “MHI kompani” Huskići.

Odlučili smo se za ovaj korak povodom Dana dječije radosti i predstojećih Novogodišnjih praznika. Prije nekoliko dana smo obradovali djecu u nekoliko škola, a danas smo željeli obradovati djecu koja su došla u ulicu Branilaca Bosne. Podijelili smo više od 800 paketića i nadamo se da smo uljepšali novogodišnje praznike našim mališanima.Izjavili su za naš portal iz kompanije MHI kompani.

Podjela paketića na ulici Branilaca Bosne počela je sa zakašnjenjem od 60 minuta, dok je ulica za vrijeme podjele paketića bila zatvorena za saobraćaj.

Leave a Reply

10 komentara za članak "Više od 800 paketića podijeljeno najmlađim Lukavčanima (FOTO)"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Istina
Gost
Istina

A tri fabrike koje se hvale na sva usta kako prave milionske profite nemaju ni za jedan paketic Lukavackoj djeci.

Sodakox
Gost
Sodakox

Svaka čast n ovom gestu, možda potakne i druge gazde da učine isto ili će i dalje ostati gladni papci poput junuzovića

blinker56
Gost
blinker56

Mjesto da kazete hvala za sve sto je ucinjeno vi supci jedni ,najgore to jest CINICKI komentarisete,stidi te se.

Boki
Gost
Boki

Poznajem licno Hajru i njegovog sina Edu radili su za mene vise puta nikad sa njima nisam imao problema. Veoma posteni i tolerantni ljudi uopste nisu gladni kao ostali privatnici. O Edi kada je rijec o radu sa rovokopacima i teskim masinama rodio se u njima i bez imalo muke odradi zadati posao. Svaka im cast za ovaj gest dobro se dobrim vraca.

Zavalni malisan
Gost
Zavalni malisan

Komentar izbrisan zbog kršenja pravila komentarisanja.

Neko
Gost
Neko

Ah vi cinični ljudi. Da li je i jedan od vas koji piše te jadne komentare učinio nešto dobro i pametno?! Svi znaju komentarisati “Hasu”, “Muju” a šta sami činite? Koliko ste Vi fini ljudi? Koliko ste vrijedni, časni, radni? Ah. To je tako asocijalno uopšte diskutovati, pričati. Nadam se da će ova godina donijeti malo kulture, srca i pameti nama narodu. Duše drage, naša djeca da su nam zdrava i živa i sretna. I da ne osjete našu odraslu oholost, da žive u ljubavi i respektu..Volim svoj grad…

djed mraz
Gost
djed mraz

Pa ovaj Lafinaš je bolesnik i to hronični,koji i novu godinu kao dan “dječije radosti” koristi za ubiranje jeftinih političkih poena, te da skrene pažnju sa životnih pitanja građana Lukavca.Idiot je stavio na kamion natpis “Mismo svi uz Vas”. Kakva je to poruka od djeda mraza djeci Lukavca? Bolje da nije uzimao paketiće od GIKILA,SODE I CEMENTARE pa dijelio našoj djeci, veća bio bila korist da se zbog ove djece bori za ekologiju pa da rahat DIŠU.
Glupi smo mi Lukavčani kad nam sa djecom manipulišu i koriste ih za ostvarenje jeftinih poena.
Hoćemo zdravu životnu sredinu za svoju djecu, nećemo paketiće Lafinašu.

Crkvenko
Gost
Crkvenko

Zar paketiće nije donirao presvijetli NUR?? Bar je tako pisao čmarouvlakač Memić.

A Lafinaš Džipove kupuje...
Gost
A Lafinaš Džipove kupuje...

Pa jest ali nije mogao direktno, nego je isporučio prvo one cijevi Enčiki na njivu, a onda je Enčika organizovao donatorsku večeru za ovu firmu koja je zvanično podijelila paketiće, kasnije je ova firma pokosila livadu na kojoj su istovarene one kanalizacione cijevi i tako je Novogodišnji krug zatvoren… Nije Delić mali Djeda Mraz… to je doktor mraza i magle….

Zavalni malisan
Gost
Zavalni malisan

Ljuuudiii, ljuuudiii ere Djed Mraz je. Kamiondžija i nema nikakve sanke…e svašta