Vijećnici sutra raspravljaju o Domu zdravlja Lukavac

4 1.605

Razmatranje problematike vezane za imenovanje organa upravljanja i rukovođenja JZU „Dom zdravlja” je razlog održavanja vanredne sjednice OV Lukavac, koja će biti održana sutra, 13. Decembra sa početkom u 9 sati.

Vijećnici će razmatrati prijedlog i donijeti Odluku o poništavanju Odluke o razrješenju predsjednika i članova Upravnog odbora Doma zdravlja Lukavac.

Leave a Reply

4 komentara za članak "Vijećnici sutra raspravljaju o Domu zdravlja Lukavac"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Samo Vas gledam dokle ćete
Gost
Samo Vas gledam dokle ćete

HAHAHAHA OJ ALmir Sakić ujebo Bolnicu u Gračanici i sad će ovjde seljanče da raspravlja o Domu zdravlja?! U zdravlje Narode! Čestitam Biračkom tijelu Opštine Lukavac i samo nastavite da nam birate ove vrsne kadrove i menadžere, prekaljene SDP sindikalce, ekologe, zubomehaničare,… i sve ostale eksperte iz svih stranaka ljubi ih majka načitane… sve ih dajte u Opštinsko Vijeće- ima Lukavac “Da prodiše” , a šta bi drugo???!

Mujo Becirovic
Gost
Mujo Becirovic

Ja neznam sta je tu problem razrijesiti to rukovodstvo da li je to neki bauk. Da je neko drugo rukovodstvo u pitanju to bi islo i bez vijeca a ovako dok neki mocnici drze da su iznad vijeca i da mogu raditi sta hoce u tom domu zdravlja se nemoze nista pa cak ni nalaz dobiti ako nisi SDA ili nemas neku snjiru sto bi nas narod rekao vezu. Pa dokle tako vrag ga odnio pa nismo vise plemenske zajednice. Dok nam je zrak da se otrujemo sa par udisaja njima je belaj zamjeniti nekog direktorcica koji je tu jadan po zadatku mozda i on nevoli tu funkciju. Hajde eto sutra je sutra pa da vidimo sta ce nam nasi dragi vijecnici prirediti jer oni vole svoje gradjane koji su ih izabrali i svaki mjesec im obezbjedili 7-8 stoja mariola na tako lahak nacin, pa trebali bi se malo i zalagati za te pare jer vecina ih zivi od 326 maraka krvavo stecene penzije. Pozdrav svima dobro namjernima do sutra i te famozne sjednice.

crni
Member
crni

Sjednica Opštinskog vijeća će biti održana , kako saznajem, ako se steknu uslovi tj. ako bude postavljena SDA zastava.

Senci
Gost
Senci

Svu tu stoku iz opcinskog vijeca treba rastjerat i motkom namlatit da shvate da je narod opcine Lukavac njima dao povjerenje i da su tu za dobrobit naroda a ne za lijecenje svojih kompleksa.
Poradite na tome da nama svima bude bolje a ne samo da uzimate dnevnice na tim izdrakanim sjednicama od kojih niko dobro nevidi.