Saobraćajna nesreća u Lukavcu, vozač se udaljio sa mjesta nesreće

1 6.275

P „Rad“ Lukavac

Vodosnadbjevanje uredno i bez problema. Voda iz gradskog vodovoda ne zadovoljava kvalitetu propisanu prema Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće, ali se kao takva može koristiti za higijensko – sanitarne potrebe. Neovlaštenim licima zabranjeno je da otvaraju i zatvaraju vodovodne armature, instalacije, hidrante i ostale uređaje, osim u slučajevima kada je to nužno u cilju sprječavanja šteta većih razmjera (pucanje cijevi, požara i sl). Odvoz smeća protiče bez problema i regulisan je planom odvoza.  Redovne aktivnosti su u toku.

Elektroprivreda BiH

Za danas nema planiranih isključenja.

Dom zdravlja Lukavac

Jučer je pružen 161 ljekarski pregleda. Medicinski tehničari su pružili 240 usluga, dok je na UKC Tuzla upućeno 18 pacijenata.

Vatrogasna jedinica Lukavac

Nema zabilježenih intervencija.

Policijska stanica Lukavac

Zabilježena dva slučaja, od kojih je jedan saobraćajna nesreća u Lukavcu. Vozač automobila je udario djevojku i udaljio se sa mjesta nesreće. Brzom intervencijom je uhapšen, a djevojka je na sreću zadobila lakše ozljede.

1
Komentari

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mujo Becirovic Recent comment authors
newest oldest most voted
Mujo Becirovic
Guest
Mujo Becirovic

Cuj pobjegao sa mjesta nesrece. Nije mu to bas pametno ali eto tako to rade novopeceni i pojedini stari vozaci koji vole malo i popiti a koji su mozda i kupili vozacku pa nisu ni procitali pravila o saobracaju. Samo po dzepu treba udariti pa nikad vise nebi tako sto uradio. Kazne trebaju da budu 2-3 000,00 maraka pa da vidim ko bi tad pravio te gluposti po cesti. Sve je vise tih novopecenih vozaca koji misle da voze Formulu 1 i kad naprave kakv belaj nema nekih velikih posledica, plati kaznu i mjesec bez vozacke a opet vozi ko mu sta moze. Zato smo svi mi u opasnosti vecoj od vatrenog oruzja kojeg ima isto tako ne registriranog polijepo. Sve u svemu ovaj nas Lukavac nije vise bezbjedan i bezbjedniji smo bili u ratu nego sad u miru.