Socijaldemokrate BiH otuđile FB stranicu SDP Lukavac od svojih bivših drugova

7 1.824

Na email redakcija@sodalive.ba dobili smo saopštenje za javnost SDP Lukavac koje objavljujemo u nastavku.

Zbog velikog broja reakcija upućenih na adresu SDP Lukavac od strane građana, članova i simpatizera, a vezano za zloupotrebu i preimenovanje zvanične FB stranice OO SDP Lukavac od strane bivših članova i njihovih nalogodavaca, dužni smo obavjestiti sve pratioce FB, da rad i aktivnosti OO SDP Lukavac mogu nastaviti na novoj zvaničnoj FB stranici OO SDP Lukavac.

Iako ovakav očajnički potez INTERSNE GRUPACIJE možda i ne zaslužuje komentar, jer to najviše govori o njima, ipak ne može se oteti utisku da se radi samo o plagijatorsko-bezidejnoj skupini koja iako negira i nipodištava SDP, vrlo rado krade i koristi sve što pripada SDPu, ali i drugim partijama socijaldemokratske orijentacije (zvanični logo, zvanične internet stranice, mandati, strančke evidencije…).

Mi u SDPu iako izloženi svim ovakvim kukavičkim potezima, ćemo istrajati u našoj borbi za istinske vrijednosti socijalne pravde, poštivanju Zakona i širenju istine, a na ovakve i slične stvari odgovorit ćemo pravnim i Zakonom propisanim mjerama.

0 0 vote
Ocijeni članak
guest
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Milenko Blagojevic

Svo ovo vrijeme,u kojem smo upozoravali, vrli “vodja” i njegove skutonose , je/su koristili sve resurse drustva,institucija,SDP-e i gradjana, tj.Njegovih podanika, da neometano poentira i priprema nevidjenu politicku prevaru i kradju.SDP ce to i nekako preboliti i sanirati stetu,ali gradjani nikada.Drustvenim novcem su mamljeni da “kuluce” na bezbrojnim radnim akcijama.On bi se pojavlo da ih kurazi i opuca seriju selfija kojima je “veliki vodja” podlo zadavao niske udarce svojim drugovima koji su mu SVE DALI,zalazuci pri tome svoj licni obraz i partijski ugled. Samo,kada prodje zima, i otope se snjegovi, ostace tragovi goleme prevare i tuge na ovoj napacenoj Zemljici…

maak

Milenko svaka cast na komentaru samo da dodam VECEG LAFINASA OD OVOG DELICA NE PAMTI LUKAVAC U SVOJOJ ISTORIJI

Milenko Blagojević

Dragi moj maak,ti si bio jedan od prvih koji je prepoznao ovo zlo. I ne samo to,-nego si ostao svo ovo vrijeme dosljedan u svojoj originalnoj i britkoj kritici koja se pokazala potpuno opravdanom.
Ja sam homopolitikus koji se aktivno jos od mladosti bavi politikom, i internacionalno.Samo,ovakvog beskrupuloznog politikanta nisam vidio ni cuo.Covjek,koji ne preza da ono najsvetije ,svoju djecu i suprugu, uvlaci u svoje suspektne politikantske marifetluke,, zasluzuje svaku osudu…U tu svetinju se ne dira nego gine.Samo,sada,kad se drznuo da bukvalno pokrade socijaldemokraciju, i moja malenkost ce se dobro potruditi da tako ne ostane.Ja sam bio,jesam i bicu socijaldemokrata,ali onaj kojije dovoljno kritican da se pobrine prvo o ..svome politickom”jatu”postujuci sve druge humane i realne politicke opcije.Ali ovo,ovjaj politicki kriminal, bez presedana -zasluzuje jedan siri i ozbiljan otpor.Alisamo verbalno i fer i otvoreno.Sagom argumenata,nikako obrnuto.

Ramzes

“Ko laže taj i krade” a svi već znamo ko je najveći lažov u Lukavcu

SDA=SBIH=PORAZ2018

Ko laže taj i krade………..Đilas

SDA=SBIH=PORAZ2018

Najveći lažovi su:Lafinaš i Tarik,ko je veći onaj ko nas laže 30 godina ili ovaj što nas izda njemu

Zijo

Jamte dreku… šutili ste kad su to drugima radili, kad su se tuđim perjem kitili, tuđi rad i tuđe zasluge sebi pripisivali. Sad kad su vama zavalili, na poštenje se pozivate.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x