SAZNAJEMO: Ovo su v.d. direktora novoformiranih preduzeća u Lukavcu

11 8.822

Krajem januara vijećnici u OV Lukavac odobrili su osnivanje dva nova javna preduzeća na općini Lukavac.

Formirana su preduzeća za upravljanje, zaštitu i održavanje javnih parkirališta “Putevi i komunikacije” d.o.o. i preduzeće za upravljanje, zaštitu i održavanje objekata i uređaja za snabdijevanje pitkom vodom “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Lukavac.

Kako nezvanično saznajemo, v.d. direktora preduzeća “Putevi i komunikacije” d.o.o. će biti Niaz Fazlić (SD BiH), poznat kao bivši inspektor MUP-a TK, koji je pravosnažno osuđen na 1.5 godinu zatvora zbog pomaganja dilerima u prodaji narkotika. Fazlić je bio kandidat SD BiH na nedavno održanim Lokalnim izborima.

Isto tako, nezvanično saznajemo da će mjesto v.d. direktorice preduzeća “Vodovod i kanalizacije” zauzeti Edisa Suljić (SD BiH), kako saznajemo, dugogodišnja volonterka u Općini Lukavac i diplomantica prava na Evropskom univerzitetu Kallos Tuzla.

Pomenute osobe će funkcije v.d. direktora obnašati do okončanja konkursne procedure i izbora direktora na mandatni period od 4 godine.

3 1 vote
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
11 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Amfibija2016

Trazili ste Sjeverno Korejsku partiju SD eto dobili ste

SodaS

Edisa Suljic, sisulja sa pripravnickog? Aman jarabi nacelnice.

Kanalizacija bez vodovoda

Demokratija jednog lica i njegovih puno ulizica…

Koga Briga

hahahahahahaha…kontam ja uhljebljavanje kadrova i slična sranja ALI postaviti *** na mjesto vd direktora… pa to su sasvim nova politička dostignuća…
Obično ide: postvljanje partijskog kadra>uhljebljavanje i umrežavanje>zloupotreba položaja>optužnica (ponekad)>optužnica propadne (uvjek)…izgleda da je SD našla novi pristup kriminalac>kadar>katastrofa

Zsahahshehshahs

Aziz Čačković i Mina Frljanović na aparatima. Hahahahah jedan presuđeni kriminalac druga veoma “iskusna” i pametna nije mala stvar završiti Kalosss.

Milenko Blagojevic

Populističke autokrate dolaze na vlast služeći se svim,svima i svačim.Kad uzjaše,dugo jašu teško sjašu.Bez velika zorta, slaba je nafaka …

Dzeko

Ko su ovo dvoje?

šoba

E moji Lulavčani. pali ste ko zadnji papci. Diler…Nadam se da ovo nije istina.

Sodakox

I sad taj lik bio osudjeni diler a sad direktor,pa super to daje nadu da čak i kriminalci mogu biti političari,mada je to jedno te isto,haj super još 2 direktorske pozicije za buduće političke pobjednike

Samo posteno

Vrsioci duznosti 4 mjeseca, pravi direktori ce se birati na konkursu, sta nije jasno?

Borac Armije BiH

Alo čovjek sodakox te pita kako osuđenik može biti i VD, jesmo se zato borili, jesu vam to kadrovi, šta tebi nije jasno?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x