Sajam “LIST” ove godine se održava na otvorenom

10 1.124

Na četvrtoj po redu sjednici Organizacionog odbora sajma List koja je održana u Turističkoj zajednici Tuzlanskog kantona, razgovarano je o do sada provedenim aktivnostima na pripremama za Sajam LIST 2020.

Tražimo najbolje i najsigurnije načine da i ovaj sajam turizma i ekologije uspješno realizujemo. Poduzet ćemo sve potrebne aktivnosti da zaštitimo izlagače i posjetioce u skladu sa svim mjerama zaštite koje propisuju nadležne institucije. Istovremeno, činimo maksimalne napore da svim našim izlagačima učinimo ugodan boravak u Lukavcu i Tuzlanskom kantonu, da ponudimo odgovarajuće sadržaje, da pošaljemo kvalitetnu poruku, damo doprinos razvoju turizma i jačanju svijesti o značaju ekologije na ovim prostorima, izjavio je Aziz Čačković, predsjednik OO sajma „List 2020“ Lukavac.

Organizacioni odbor kojeg su predstavljali Mina Frljanović, Izet Nuhanović i Aziz Čačković u dogovoru sa načelnikom Edinom Delićem donio je odluku da se sajam ove godine izmjesti iz sportske hale na pješačku zonu u ulici Branilaca Bosne, sa otvorenim šatorskim prostorima, otvorenim pagodama, sadržajnim izložbenim prostorima i sajamskim programom.

Članovi OO Sajam u narednom periodu planiraju ostvariti što više kontakata sa dosadašnjim i potencijalnim izlagačima iz inostranstva, posebno iz susjednih zemalja, i za očekivati je da će i ove godine, sajam sa predznakom turizma i ekologije, zadržati međunarodni karakter.

2 2 votes
Ocijeni članak
guest
10 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ironija

Danas je ipak dan kada ga M.F. prima. Sajla nije bila privlačna. Hej moji Lukavcani na sta ste spali kur.. i Brcaci vam kroje sudbinu.

Dzeko

Originalna pripadnica nacionalne manjine koja se sunca u toplesu po pozarnim stepenicama zgrade zv.dzenex.
Mati joj je legenda. Ne krije sta je. Ali mala se upela ko’ cvoka. Ko’ da je iz zlatne ispala.

Dzeko

Svejedno bi je opalio😀

Fanta

Pa tu niko nije normalan. U svijetu se sve odgadja, a oni nekakav sajam gulasa i pite pripremaju. Trajat ce ova korona do Nove Godine kako stvari stoje.

Crkvenko

Valja pare opravdati a one vec sLISTene od strane nura,cackovica i nuhanovica. Sajam ce da bude pa makar ga drzali na Čagalu kod Labuda.

Za cojka

Ni ovim priliko Mina Frljanovic nije nista izjavila vezano za Anfibiska vozila

Milenko Blagojevic

1 .”Okruženi smo neozbiljnim odnosom prema Koroni. Svi imamo pravo ne plašiti se za sebe i rizikovati vlastiti život, ali NEMAMO PRAVO UGROZITI DRUGE. Neka nam ovaj težak gubitak bude lekcija. Ne dozvolimo nikome da se poigrava sa zarazom, uozbiljimo se i zaštitimo sebe i druge.” 2.” Organizacioni odbor kojeg su predstavljali Mina Frljanović, Izet Nuhanović i Aziz Čačković u dogovoru sa načelnikom Edinom Delićem donio je odluku da se sajam ove godine izmjesti iz sportske hale na pješačku zonu u ulici Branilaca Bosne, sa otvorenim šatorskim prostorima, otvorenim pagodama, sadržajnim izložbenim prostorima i sajamskim programom.”
Nejma kola bez Kokana ! Lukavacki “Epidemiolog” se očito zdušno trudi da jebe znanje svima na Svijetu.Oh “sve” zna,smije i umije…

Eso

Postavlja se pitanje hoce li i Puracki vasar biti odrzan?
Isti je na otvorenom!

Last edited 11 days ago by Eso
samko

Kome treba sajam “LIST” u vrijeme povećanog broja oboljelih od COVID19.Ovakve manifestacije se ne održavaju nigdje u svijetu, pa ni u susjednim opštinama.Ovo samo treba Deliću da pokrije većoprane i prebačene pare DOO.Nuhanović kojoj je Delić prebacio novac početkom ove godine par dana prije održavanja osnivačke skupštine SD-Stranke u Lukavcu.Mora se po svaku cijenu pokriti već potrošeno i opravdati službena putovanja Čaačkovića i Mine po Beogradu.

samko

Ove godine neće Mina pokazati LIST,to će prepustit Čačkoviću.Al obzirom da je KORONA u porastu morat će to u činiti u zatvorenom prostoru.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x