Rifat Ejubović kandidat PDA za načelnika Općine Lukavac

7 3.494

Na sjednici OO PDA Lukavac održanoj 24. juna jednoglasno je podržan prijedlog da se za kandidata OO PDA Lukavac na mjesto načelnika Općine Lukavac imenuje Rifat Ejubović, član IO PDA Lukavac i predsjednik MO PDA Poljice Donje. 

Rifat Ejubović bio je dugogodišnji član SDA, nakon što prelazi u PDA. Po struci je diplomirani ekonomista, zaposlen u Kantonalnom zavodu za zapošljavanje TK-a kao šef poslovnice (biroa) Lukavac. 

Ova odluka će biti upućena višim organima stranke uz zahtjev za davanje saglasnosti na istu kako je i propisano odredbama Statuta PDA BiH.

Za sada je poznato da će osim Ejubovića, kandidat za načelnika Općine vjerovatno biti i aktuelni načelnik, Edin Delić.

On bi osim Socijaldemokrata BiH trebao dobiti podršku Stranke za Bosnu i Hercegovinu i Demokratske fronte.

2.2 5 votes
Ocijeni članak
guest
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sep

Zadnje *** od čovjeka je ovaj kandidat PDA, a tek šef njegove partije *** je dno dna.Znači da smo dražili ovakvu kombinaciju nismo mogli dobit, sve su u životu postigli na muljažu, još im samo cuke ne rade.PRELETAČI.

Mensur

Možda smo trebali Amira S.? Postenjacinu sto je gradsko grijanje doveo u svoju kucu, koja se nalazi u ulici u kojoj zgrade nemaju grijanje? Postenjacinu sto je nakon katastrofalnih poplava 2014. godine uzimao i zaracunavao radove na sanacijama? treba li jos?

Full Maxy

Niti znam šta je PDA niti poznajem ovog lika

Borac Armije BiH

I bolje ti je.

Fanta

Losiji protivnik Delicu za sada nije mogao biti. To je znak da su namjerno Ejubovica kandidovali, da bi Delic dobio glasove i od PDA…nadam se da ce SDA i SDP imati neku bolju ponudu.

Dzeko

Dragi Rile sam dva komada sinoc zabio. I to kakva. Ljepsi od ljepseg.

sep

Vi ovog lika poredite sa Amirom, a pogotovui njegovog šefa PDA, to pokazuje da čovjeka uopće ne poznajete.Al eto Vam prilike da sad izaberete.Razlika između ovih i Amira je što Amir ne izdaje ni glasače ni stranku.Sve drugo je već viođeno.Sretno na izborima.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x