Belamionix

Reaktiviran odbor Naše stranke u Lukavcu

2 985

Jučer je formiran Opštinski odbor Naše stranke Lukavac. Za predsjednika je izabran Nusret Ćurović. Prilikom osnivanja odbora u Lukavcu bili su prisutni i predsjednik Naše stranke Predrag Kojović, te potpredsjednica – Nasiha Pozder.

„14. jula 2008. Naša stranka je prvi put osnovala svoj opštinski odbor u Lukavcu. Nažalost, zbog turbulencija kroz koje je stranka prolazila nakon prvih izbornih ciklusa, odbor je bio ugašen, ali danas smo dokazali da je ideja Naše stranke neugasiva. Cijelo vrijeme, naši ljudi u Lukavcu su čekali na reaktiviranje odbora i dokazali da je ideja ono što ih okuplja“, kazao je novoizabrani predsjednik Odbora NS-a u Lukavcu.

Cilj Naše stranke u Lukavcu je, kako su poručili, da pokažu građanima prednost autentične građanske vizije ove države.

„Smatramo da su građanke i građani naši politički partneri i mi ih doživljavamo kao ljude, koji misle o zajednici u kojoj žive i nastoje učiniti nešto po pitanju budućnosti. Nastojat ćemo stvoriti lokalnu platformu u Lukavcu koja će okupiti sve građane, koji imaju vrijednosti slične našima, a sve kako bismo pokretali inicijative prema općinskom vijeću i upravi po pitanjima koja određuju svakodnevni život građana Lukavca“, kazao je Nusret Ćurović.

Iz Naše stranke Lukavac pozivaju sve građane općine Lukavac koji podržavaju rad i ideju kojoj teži Naša stranke da se jave putem Facebook stranice: https://www.facebook.com/NSLukavac/ ili na email: lukavac@nasastranka.ba

2
Komentari

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Zulejha Recent comment authors
newest oldest most voted
Zulejha
Guest
Zulejha

Fala na pozivu imamo mi Naše stranke .

Zulejha
Guest
Zulejha

Ali ako riješite ova kerinja po gradu glasat ću za Našu stranku.Samo nemojte da završe u ćevapima.