Predsjednik Opštine Pljevlja u Lukavcu tražio savjete za smanjenje aerozagađenja

6 1.125

U kabinetu Općinskog načelnika Edina Delića održan je sastanak sa predsjednikom Opštine Pljevlja iz Crne Gore, gospodinom Igorom Golubovićem.

Povod posjete Općini Lukavac je realizacija projekta toplifikacije grada u opštini Pljevlja i razmjena iskustava sa Općinom Lukavac kada je u pitanju toplifikacija i smanjenje aerozagađenja tokom zimskog perioda.

Golubović se ovom prilikom zahvalio Općinskom načelniku Edinu Deliću koji je, kako je istakao, u jako kratkom periodu organizovao sastanak i upriličio prijem za delegaciju Opštine Pljevlja.

Na sastanku su razmijenjena iskustva, pozitivne priče i dogovoren je nastavak prijateljskih odnosa i saradnje dviju općina.

U Opštini Pljevlja u toku je realizacija projekta toplifikacije grada, odnosno smanjenje aerozagađenja tokom zimskog perioda kada imamo Pljevlju veoma često u novinskim člancima i na televizijskim emisijama kao jedan od najzagađenijih gradova po pitanju aerozagađenja u Crnoj Gori a i širem regionu. Mi želimo da naučimo od opština ono što nas čeka u narednom periodu, da prođemo kroz probleme koje su opštine imale i da dobijemo savjete za izradu projektne dokumentacije, za donošenje odluka koje su jako bitne na samom startu kako kasnije ne bi bilo problema, izjavio je Igor Golubović, predsjednik Opštine Pljevlja.

0 0 vote
Ocijeni članak
guest
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Serious

Od koga je tražio savjet? Dajte ljudi, budite ozbiljni.

Borac Armije BiH

E jesi đetiću našo crkvu đe da se moliš.
Da ti o ekologiji priča rudar ili sijeda kosa mašinac.
Od nih možeš saznati druge stvari : kako se sa lažima o ekologiji dobro prolazi na izborima, kako se oborinske vode umjesto u Lukavčić vode ravnim poljem još 5 kilometara dalje do Puračića,kako se sastavljaju test pitanja za intervijue sa Nepalom i Pitagorom,kako se mijenjaju preko noći političke stranke …. i šta sve ne, Ali o ekologiji- teško.

Bundoglav Ozrenski slavuj

Došli jadnici Bundoglava pitat kako da se smanji aerozagadjenje ?!??
Hahahaha
E crnogorci tačno ste i vi za viceva samo …
Pa taj samo zna da bježi na Ozren na čist zrak to su njegove ” mjere”…

Dzeko

E jes naso đe ce savjet trazit

Dzeko

Gledaj sto nam pucaju minuse. Ha ha ha.
Gospodine Igore Golubovicu. Hajte vi u tresnju na rucak s Edom zv.mladunce od kita i pravac Pljevlje.

SDA=SBIH=PORAZ2018

Ovo je biser isto kad bi Ibro Berilo došao kod Lafinaša na savjet kaako se mijenaj stranka

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x