Poznati bh. kuhar kuhao za uposlenike Fabrike cementa

2 2.938

Nermin Hodžić, sarajevski kuhar i predsjednik Udruženja kuhara BiH, obišao je gotovo cijelu Planetu kuhajući po restoranima i hotelima.

Djela njegovih vrijednih ruku probali su, između ostalih, dvojica portugalskih predsjednika, američki predsjednik Joseph Biden, reprezentativci BiH, Portugala, Francuske, te glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt, a proteklih dana, zahvaljujući kompaniji Quadro Plus d.o.o. Lukavac, boravio u Fabrici cementa Lukavac.

Veoma mi je drago, što se firma Quadro Plus d.o.o. koja se bave ishranom radnika, odlučila posvetiti edukaciji personala. Ja se zadnjih godina bavim edukacijom i prije Korone sam obišao cijelu Bosnu i Hercegovinu i ovo je nešto najdraže čime čovjek može da se bavi, da prenosi znanje cijelom državom, izjavio je Nermin Hodžić za naš portal.

Da iz kompanije Quadro plus ozbiljno shvataju posao kojim se bave, potvrdila nam je i Fatima Suljić, direktorica kompanije Quadro Plus:

Naša kompanija brine o ishrani radnika FCL, Vijenca, Natron Hayat i mnogih drugih kompanija. Ovo je zaista jedan odgovoran posao, a da želimo da svi naši klijenti i korisnici usluga budu zadovoljni, često edukujemo naše osoblje. Posjeta Nermina Hodžića je samo dokaz koliko ozbiljno shvatamo posao kojim se bavimo. Izjavila je Fatima Suljić, ispred kompanije Quadro Plus d.o.o.

3.3 4 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dzeko

Nije se rodio koga Mirso nije z….o

Dzeko

Pazi Nermine da ti ne ostanu duzni.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x