Lukavački ugostitelji podižu cijenu kafe

7 4.639

Lukavački ugostitelji od ponedjeljka, 13. maja povisiće cijenu kafe za 50%, , tako da će kafa koja košta 1 KM poskupjeti na 1.50KM.

Kako nezvanično saznajemo, ugostitelji se danima dogovaraju i potpisuju pristanak o povećanju cijene kafe, koja se sigurno najviše konzumira u ugostiteljskim objektima.

Također, saznajemo da ugostitelji nisu jedinstveni i da je mali broj njih odbio prijedlog većine ugostitelja.

Leave a Reply

7 komentara za članak "Lukavački ugostitelji podižu cijenu kafe"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Sodakox
Gost
Sodakox

Ma možda je malo 50%, biće im malo,možda za 200%.meni platu povećali 3%.

Lukavac
Gost
Lukavac

Da nije malo povisiti pola marke..Mozda bi trebalo ici na dvije km..Hmmmm

Lukavac
Gost
Lukavac

Da nije malo pola marke..Hmm

Zulfo
Gost
Zulfo

Pa i nemas je gdje popit,uglavom sve su po ovim kultnim kaficima podijeljena raja holivud je kao neki brend caffe ,🤣😂o betmenu da ne pricam strasno sve u svemu nemas je gdje popit da valja ,a i elita ljudi po objektima je da se useres ,sve smeketi i snimaci …fuj zgadio mi se lukavac …Trece nigdje kvalitetne i dobre kafe …Cast samo Junuzovicu ,ostali ovi Sase i sasici fuj nebi je dzaba popio ,o Asu i ostalim supama da ne pricam🤣😂

Mujo Becirovic
Gost
Mujo Becirovic

Pa dobro nek je povecaju sve skuplja pa i kahva. Tako bi sad i Taxi prevoznici kao i transportne kompanije trebali da povecaju cijene jer je i gorivo u nekoliko navrata poskupilo a cijene pogotovo Taxi usluga su iste ili cak i nize od realnih. Ali sta je tu je na nama je da ili pijemo i platimo markicu i pola ili da je nepijemo. Hajde nek svako naruci casu vrele vode i sebi ponese kesicu 3 u 1 mozda bude jeftinije hahahahahaha………….

Mujo Becirovic
Gost
Mujo Becirovic

Haman se moj komentar nije svidio ovim ugostiteljima hahahahahaha. Ali sta ces sta je tu je dajte Vi gospodo svoje pametne komentare kad vam se ovakvi ne svidjaju. Dajte sta pametno da i ja cujem hahahaha ali slabo to vi radite valjda volite samo citati uz kaficu a nemate kad da pisete od kahvice.

Lukavac
Gost
Lukavac

Samo dizite…Da nije malo 50%..Pa i marka je puno za nas standard..U Brckom u jednom kaficu koji je u sklopu Mercatora,kafa je 0.50 km.