Lukavac: Srbin, Bošnjak i Hrvat podigli zastavu BiH (FOTO+VIDEO)

8 4.746

Širom Bosne i Hercegovine jučer je obilježen Dan nezavisnosti, tradicionalno, svečano je bilo i na našoj općini.

U Lukavcu, tačnije u ulici Branilaca Bosne, u sklopu obilježavanja praznika kojim se proslavlja nezavisnost Bosne i Hercegovine podignut je jarbol sa zastavom Bosne i Hercegovine.

Saborci iz Armije BiH, Miladin Vujanović, Šefik Hamustafić Kuvajt i Božo Tomić podigli su zastavu uz intonaciju himne BiH.

Na ovaj način je pokazano da je BiH opstala kao multietnička država, a da jedino takva uz suživot svih naroda i narodnosti može i postojati.

Napomena: Naš portal kao medij nije pozvan na obilježavanje Dana nezavisnosti od strane Općine Lukavac i nažalost, nismo mogli snimiti trenutak podizanja zastave.

4.5 8 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
8 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LAFO MAMANE

Taj Srbin i Hrvat su svakako se borili u Armiji BiH. Kad tu zastavu bude podigao neko ko je bio u VRS ili HVO, onda bi to bila top vijest i istisnki napredak u odnosima 3 naroda. Ovako samo obicni bombasticni naslov.

Amfibija2016

Daj dosta vise jugofarsi daj popravi puteve , daj vodu za Lukavac i MZ , jezero cisti , smanji zagadjenost , prestani zaposljavati sd sluge …….. to radi delicu a ne samo suplju prodavati narodu sa lampicama , drvecima srece , setalistima i postenju sd a vidimo kako vas hapse

Delic Pitagora iz Nepala

Ovi su podigli, a ko ti je spustio Delicu?!

Darko

Tu smo Milenko!
BiH je multi cetnicka i ostat ce. Ali Ti nista Ne razumijes, na zalost.

Turkes 34

Lukavac grade,nama jedini.

Dzeko

25 godina nakon rata Tito izgradio Jugoslaviju. Ovi nasi zastavu bez himne digose. Svaka cast. Aferim.
J… nam djetinjatvo za sva vremena.
Pokrijte se usima.

Milenko Blagojevic

“Kad tu zastavu bude podigao neko ko je bio u VRS ili HVO, onda bi to bila top vijest i istisnki napredak u odnosima 3 naroda. “
LAFO MAME,živu istinu zboriš!

Milenko Blagojevic

ON je SodaLive svrstao u neprijatelje “bratstva i jedinstva” koje “plamti” širom regiona u znaku nove velikosrpske ofanzive. Jazuk da nisu bili nazočni i “Ozrenski slavuji” ,pa da zapjevaju …

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x