Lukavac: Objavljene liste za dodjelu stipendija učenicima, studentima i sportistima

Općina Lukavac
10 7.414

Na stranici Općine Lukavac objavljene su konačne rang liste za dodjelu stipendija učenicima, studentima i nadarenim i uspješnim sportistima.

Liste možete pronaći na linkovima ispod:

5 1 vote
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
10 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dzeko

Al vas Dino lozi sa ovim bombasticnim naslovima i tekstovima. Vaser je u carsiji. Hajmo Dince koja fotka standova,ljulja,grozda,halve….

CCI

Najveci Facebook pljuvači načelnikoovg neprijatelja SDA i sav podmladak stranki koje podržavaju načelnika kao i predstavnici NEVLADINIH omladinskih udruženja su dobili svoje mukom zarađenje stipendije.
Nastavite dalje misiju pljuvanja po svima koji ne vole vašeg dragog velikog vođu.
Alal ti vera načelniče!

Denijal

Bravo KOMUNJARE na prvoj dodjeli stipendija ste pokazali koji ste bolesnici,a još pišete komentare da su djeca svih ostalih nepismena i da imaju slab prosjek ocjena.Neka Vam služi na čast naša djeca su poštena i dobri i uzorni učenici čiji su očevi dali mnogo za odbranu Bosne i Hercegovine,a nismo svi SDA.ali poslije ovog izživljavanja na interviju kod načelnika i sada ove lakrdije kod dodjele stipendija pozivam sve patriote sa Lukavačke općine da otjeramo ove nesorte Delića i Čačkovića i da vratimo međusobno poštovanje i uvažavanje u normalu,a načelnika ćemo izabrati iz Lukavca neka je NAŠ,da mu savjetnici budu iz Lukavca, da ne podjenjuje našu djecu i neka po pamet ne ide u Tuzlu. POSEBNO POZIVAM BORAČKA UDRUŽENJA DA NE DOZVOLE DA O NAŠIM SUDBINAMA I SUDBINAMA NAŠE DJECE ODLUČUJE ČAČKOVIĆ I DELIĆ.

Opat lažeš

Odgovor,Danijel
-Kadar SDA: provjerite prosjek ocjena u školi,Mirhat Ikanović Đuro te Salibašić,provjerite ocjene u školi,provjerite ocjene u školi Bakir Izetbegović i Sebija Izetbegović
-Kadar SBIH Gnojnice Refik Bibić Provjerite ocjene
-Provjeri Fakultet bivšeg Šefa CZ iz SDA ,i novog šefa CZ iz SDP
-Pogledajte Titule kod Načelnika,ako treba i Zlatko Salko Lagumdžija jedan od najboljih matematičara u BH
-A ocjene Selme(SDA) iz Obdaništa ili Ponašanje sina od Pravobranioca Rijada (SDA),mnogi drugi
-Čast Izuzecima ali većina SDA kadrova ima ocjene poput svog Šefa Bakira 2 ili 3 a samo odličan iz Tjelesnog,Kopiraju šefa

alija

Sila je Jakub Mahovkic i njemu slicni skolovani kadrovi u sdp

Selfi

ako vam sad nije jasno kako edo dijeli budzetske i nase pare onda ste slijepi ili ludi…pa ima li ijedno dijete od sdp kadra i ovih njemu bliskih da nije dobilo stipendiju…..

Dzeko

Bobo Korg novi nacelnik. Gigant i gromada od covjeka.

SDP Insider

Sramota Lafinašu pa roditelji ove djece su redom SDP. Šta to radiš?

opet lažeš

Ima djece i SBB i onih koji nisu nijedna stranka,pročitaj imena,a vala i sestra kandidata SDA na Izborima,a većina SDA kadrova ima prosjek ocjena 2,0 u Srednjoj,6,0 na Fakultetu ko im je kriv što prepisuju….

svasta

ma pusti vise covjeka na miru dosta je bilo , saraj malo

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x