Lukavac: “Korona zabava” na Sajli

Lukavac, 28. JULI 2020. godine
13 5.240

Nakon današnje sjednice OV Lukavac, vijećnici SD-a sa načelnikom Općine Lukavac Edinom Delićem, organizovali su druženje na Sajli.

Na druženju u Bokavićima, osim načelnika Delića, bili su prisutni vijećnica Jasminka Memić i njen kolega Jakub Mahovkić, a među njima su bili članovi Socijaldemokrata BiH.

Nažalost, niko od prisutnih nije imao zaštitnu masku koja se svakodnevno preporučuje, posebno ukoliko se ne poštuje distanca.

Ove fotografije podijelio je načelnik Edin Delić na svojoj Facebook stranici, očigledno kako bi bile za primjer da građani ne bi trebali da poštuju preporuke za mjere zaštite i distanciranja.

Napominjemo da je trenutno na općini Lukavac, prema podacima UKC-a Tuzla, evidentirano 119 pozitivnih osoba na korona virus. Prije dva dana je evidentiran još jedan pozitivni slučaj korona virusa kod uposlenice Općine Lukavac, tačnije Šalter sale.

Najviše novozaraženih na Tuzlanskom kantonu u posljednja 24 sata bilo je u Tuzli i Lukavcu.

Od trenutno pozitivnih 685 osoba sa TK, njih 70 je hospitalizovano, šest je na respiratoru, a ostali su u kućnoj izolaciji.

4.5 4 votes
Ocijeni članak
guest
13 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ademaga

Interesantno je da samopriucena novinarka J.M. koja ima završenu srednju medicinsku skolu i kurs za menadzera od tri mjeseca, sa SSS, u RTV Lukavac prima platu sa VSS zavrsenim skolovanjem.

Dzeko

Pogledajte kako su lijepe nase Lukavcanke.

Milenko Blagojevic

Jesu,Dzeko! Samo im On kvari prosjek…

Dzeko

I Tuzlanka😀

Milenko Blagojevic

Dzeko,ne mogu da skontam kako je “štikli “na plavnome tlu…

Dzeko

Ovoj ljepotici u zelenoj haljini je sve oprosteno

sep

Jel ovo i Fata skontala kako će zaposlit kćerku Esmu pa je poslala na “Korona pary” na Sajlu u Modrac.Obzirom da su isti recept primjenile Mina,Jasminka i Irfanova kćerka.Poruka mladim Lukavčanoma “SVI NA SAJLU”.

samko

Koliki čovjek treba biti šljam pa da ode sa Delićem u SD, pitam se ? Čovjek nema drugova niti ih je kad imao oko nenjega su samo poltroni zbog ličnih interesa to pokazuje ova fotografija.

tosamja

Prva slika, gledajte šta od lafinaša napravi pečenje, pa guma 15ka se pod njim udubila 😀 Ljudi moji da ne budete vaki, budite umjereni u mosnom!

Milenko Blagojevic

Sajla u šumi,par dama i Laffo na gumi…

Bosanac

Mozes imati skole koliko hoces, a mozak prazan ko u tuke. Meni u ovoj situaciji nimalo ne izgledaju privlacno, naprotiv izgledaju ko zadrte kobile

Darmin

Trebali ste uslikati i SDA-ovce u kaficu Bumbar isto ovako

Adonis32

Da povratis na ovo novinarstvo

Last edited 13 days ago by Adonis32
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x