JP ”RAD” pokreće sudske postupke

7 2.353

Iz JP RAD d.o.o. stiglo je obavještenje kojim se korisnici komunalnih usluga obavještavaju da će uskoro biti pokrenuti sudski postupci protiv korisnika komunalnih usluga koji imaju dugovanja nastala od 01.07.2018. godine.

Pozivaju se korisnici usluga odvoza smeća, isporuke vode i toplotne energije da u što kraćem roku izmire dugovanja koja imaju prema ovom preduzeću, kako se ne bi izlagali dodatnim troškovima plaćanja zakonskih zateznih kamata i sudskih troškova.

Istovremeno se zahvaljuju korisnicima koji redovno izmiruju svoje obaveze.

7
Komentari

avatar
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DzekotosamjaMujo BeciroviccrniJoks Recent comment authors
newest oldest most voted
Dzeko
Guest
Dzeko

Mislim da ne treba da se placa nista

crni
Member
crni

Ja bih sve neplatše po kratkom, otpojiti i sa grijanja i s vodosnabdjevanjem. ali takva nam je država, prvo tužbe, a znamo kakvo nam je tužilaštvo. Samo mi je krivo što redovne platiše ispaštaju. U svakom slučaju velika podrška JP RAD.

tosamja
Guest
tosamja

što ti jarane navalja gluposti u tri rečenice bolje ti je mani se bilo kakvih komentara ove godine jer si ispuni kvotu!

Joks
Guest
Joks

Zar se u Lukavcu ista placa, navikli na dzabalamu

Mujo Becirovic
Guest
Mujo Becirovic

Ma odmah iskljucuj ko nije platio osim penzionerima. Ovo po gradu sve iskljuciti ako neplacaju.Kako kad odu na Benzinsku sipaju gorivo odmah plate. Znaci nema nista dzaba tako ni grijanja ni odvoza smeca ni vode. Tek kad to nebudu imali znat ce cijenit sve to. Znam da ce se neki ljutiti ali tako je kako je. Kako oni koji loze I nekupe ugalj nema znaci grijanja a ovi sto imaju grijanje niti nosi drva ni ugalj niti pepeo poslije. Vratite se samo unazad 30 godina pa vidite kako je tim ljudima sto odvajaju od kucnog budzeta a Vi koji to imate u stanovima mislite zastarit ce dugovanje tu ne bi trebalo da bude zastare jer dug je dug. Hvala svima koji su objektivni I razmisljaju slicno a oni drugi sta cu vam ja.

tosamja
Guest
tosamja

Tako “kod Vas u EU” pretpostavljam! 😀

Dzeko
Guest
Dzeko

Ebiga,kad nas trujete bar nek je dzaba nesto