Ovo su kandidati SDA za naredne izbore, Mujkić nosilac

15 10.148

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIKBiH) ovjerila je prijave 87 političkih stranaka, 81 nezavisnog kandidata kao i četiri nezavisna kandidata pripadnika nacionalnih manjina za učešće na lokalnim izborima koji će se održati 15. novembra.

16 političkih stranaka konkurisat će za svoje mjesto u Općinskom vijeću Lukavac, a SodaLIVE će se potruditi objaviti imena većine njih.

Danas objavljujemo listu Stranke demokratske akcije (SDA), stranke koja je na lokalnim izborima 2016 godine osvojila 8.392 glasa i 12 mandata, ali je u međuvremenu zbog neslaganja nastala PDA.

Nosilac liste SDA za OV Lukavac biće Dževad Mujkić, povratnik na političku scenu koji je 12 godina bio načelnik Općine Lukavac.

 1. Dževad Mujkić
 2. Erna Sakić
 3. Admir Mosorović
 4. Sanela Jusufović
 5. Sanel Osmanović
 6. Mirza Mujagić
 7. Minela Kišić
 8. Sadik Sinanović
 9. Mirza Dugonjić
 10. Anela Jaraković
 11. Nedim Omerdić
 12. Midhat Sarajlić
 13. Erna Faić
 14. Amir Hodžić
 15. Fahrudin Dautović
 16. Emina Mujakić
 17. Fikret Subašić
 18. Nedim Mejrić
 19. Lejla Kovačević
 20. Jasmin Alić
 21. Amir Hasanović
 22. Admira Mujagić
 23. Edin Suljkanović
 24. Munir Memić
 25. Mirha Osmanović
 26. Amir Kovačević
 27. Tarik Bektić
 28. Salma Osmanović
 29. Kemal Mujkić
 30. Samira Karahmetović
 31. Azra Salibašić
 32. Zlatan Hodžić
 33. Amra Bašić
 34. Melina Korlatović
 35. Almir Hankić
2.9 19 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
15 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dženex

Mozda se i Brkić vrati

Zure

Erna Sakić ova je fina kulturna nema šta. Admir Mosorović ovaj bi oca prodo da može. Amra Bašić ova je izmjenjala poslova, gdje vjetar tu i ona. Dževad Mujkić vidim smršo je fali mu para da se goji. Sadik Sinanović mislio sam da je ovo pametnije momak ipak je odrastao sa nama urbanom rajom, njemu će zavući nije on za toga. Jasmin Alić jel ovo Senaidov da sa zgrade skočim ili je kakav drugi.

Enes

Ovo je onaj doktor Alic ili je iz poljica ili iz babica, sto kaze selo hvali a u grad se svali….

Dzeko

Ima ovdje dobre ckepi

Kockara Bluz

Edin Suljkanović, jedan od novijih SDA “jastrebova”

Condor12

Majko moja sve krenulo u politiku, a niko u privredu izgleda najlakse pare hapati u strankama sjednes u kancelariju sa kupljenom diplomom I glumis na radnom mjestu politicku licnost. A narod samo bleji I gundja sebi u njedra , drugi dio omladine ode na Zapad kad pogledas oko sebe sve sami penzioneri koji polako bioloski nestaju a privreda dise na slamku pitam se a dokle?

lucky luke

nema nijednog arapcica!!!

D Day

Dobra ekipa,znaju igrat.Samo dobit ce vise golova nego Barcelona od Bajerna.FC Kromanjonci

Amfibija2016

Samo naprijed SDA jer ove uhljebe i ozrenske uvlakace treba poslati na politicko smece . Delic je potrosio oko 25 miliona a nista nije rijesio nego podihelio novac zivinickim i doboj istok firmama

D Day

Tesko nama sa SDA.Toliko godina na vlasti nisu napravili ama bas nista,Delic dodje promijeni Lukavac za par godina,ruke mu se pozlatile.

maak

Ocistio jezero , Lukavac prodisao . dobio Lukavac i MZ pitku vodu . putevi gori nego u ratu , Radnicki nikada nije igrao u nizoj ligi a glavno tvoj lafinas delic je vise svojih uhljebi na opcinsku grbacu nego SDA za 20 godina jos hoce neka preduzeca na grbacu naroda

Sodakox

Joj ublehaša,pa za 25 godina ništa nisu postigli,i sada nešto hoće?pa dokle više???što bi jedan od njih rekao “jo sam laik”hahaha a pare zna u vijeću mahnuti.

Zeleni

Svaka čast idemo do pobjede riješit se satelita i sami pravimo većinu u vijeću a Irfan načelnik

Sead.K

Lista ocajna, 2. *** iz biblioteke, 6. *** iz poljica, 8. Cvikeras iz radnickog taj je sam sa sobom posvadjan, 12. Malo mu bilo biti direktor 12 godina pa sad i vijecnik da jos malo bude, memic stavljen da popusi izbore ej munja sta ti sebi dopusti

Kasum

A ti si baš opravdao povjerenje poljičana?

Last edited 1 month ago by Kasum
15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x