CIK naložio da se utvrdi broj potpisa sa jednog biračkog mjesta u Lukavcu

1 2.305

Na osnovu izvještaja Glavnog kontrolora za obradu, unos i potvrdu rezultata glasanja za Lokalne izbore 2020. godine o utvrđenim nepravilnostima prilikom objedinjavanja izbornih rezultata, Centralna izborna komisija BiH je na 89. (hitnoj) sjednici održanoj 24.11.2020. godine donijela Naredbu kojom se Glavnom centru za brojanje naređuje da izvrši brojanje glasačkih listića sa pojednih biračkih mjesta za određene organe vlasti a da za određen broj biračkih mjesta utvrdi broj potpisa na izvodu iz Centralnog biračkog spiska.

U Glavnom centru za brojanje će se utvrditi i broj potpisa na izvodu iz Centralnog biračkog spiska u osnovnoj izbornoj jedinici Lukavac na biračkom mjestu  047A040.

Navedene aktivnosti će u Glavnom centru za brojanje biti provedene  u četvrtak, 26.11.2020. godine sa početkom u 09:00 sati (Zetra, Sarajevo).

5 1 vote
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
maak

Sta ovo sad gledam u Turiji SDA POBIJEDILA a onaj Jake se zaklinjao da pobjedjuje sd hahahaha pa u svom mjestu ga ljudi provalil da je lafinasov zanosac mud. hahahaha . Nemogu da vjerujem da strasni Jake zijanio u svojoj Turiji a nama po Lukavcu prodaje seljacku lafinu . Specijalno za Jaketa brojanje haha

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x