Ermin Prijić novi savjetnik načelnika Edina Delića

15 4.972

Vijećnik u OV Lukavac i dosadašnji direktor JU Centar za kulturu Lukavac, Ermin Prijić (SD) imenovan je za novog savjetnika načelnika Edina Delića.

Prijić će nakon tri godine zamijeniti poziciju direktora Centra za kulturu za mjesto savjetnika uprave i administracije načelnika Edina Delića.

Isto tako, kao savjetnik, Prijić više neće biti vijećnik u OV Lukavac, za koju je poziciju na nedavno održanim izborima osvojio 973 glasa.

Njega će na mjestu vijećnika zamijeniti Đaković Kristina koja je osvojila 759 glasova.

3.3 8 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
15 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Daca

Prijić je karakterom loš čovjek. Što ga ovaj toliko gura?

Bilaver

Vjerujem da ga i ne poznajete. Licno ga poznajem i covjek je super, na mjestu. Moze se pricati s njim kao i sa svakim “obicnim” građanom. Vi ste samo ljubomorni pa nek Vas bude stid, pogledajte Dom Kulture pa nesto komentarisite, momak je pametan i vrijedan to svaka budala vidi. Ljubomora je cudu. Budite idalje zaposleni od strane SDA i radite za 500km to samo i znate.

Senad

Jebiga pola hiljade je ipak pola hiljade hahahahahha

Dzeko

Pa nije dom kulture malteriso taj tvoj lezihljebovic. Koliko vidimo odavno je otisao dođavola. Od kada sam ga obrisao od crveni paravan nakon svedskog akcionog on je za mene agrajiso’

Hašim

Zato što je OVAJ koji Ga gura još gori!
Zar ti to nije jasno do sad?!

dupla votka

iso miki pa koliko to on ima savjetnika ….

Dzeko

Gledaj ove dvije njuske. Prave ***.
Samo im fali ***.

lucky luke

baš mu prija Prijić

Ragib M.

Prijicu dal da se obrijem ili ne…biiip ne ,hvala savjetnice😂

Dzeko

Zabij im obojici

Mustafa

Odlično, napokon neko sposoban da i upravu općine dovede u red !
Svaka cast momku na svemu, pogledajte JU “Centar za kulturu” i sve ce vam biti jasno. Sve pohvale i sretno na novom radnom mjestu.

Dzeko

Vidio sam i sve mi je jasno. Antena po krovu kao da je pentagon,prokislo,oronulo,isarano grafitima,buđavo….

Balašević

Šta je sa Domom kulture? Zatekao se u vrijeme donacije Cementare.On je pisao o projektu uređenja mokrog čvora- to mu je plafon. Vidiš li ti njih unutra koji su i šta ih je naprimao po stranačkokj liniji. Ubiše se od posla. Da nije žalosno bili bi smiješno. I šta će on savjetovati Delića ? Gomila parazita koji troše narodne pare, a Lukavac pun rupa.

Bilaver

I tu donaciju od Cementare je trebalo sjest i dogovorit. Zasto ni jedan prethodni direktor to nije uradio ? Zato sto je SDA takva da samo izvlaci pare. Ako je i dogovorena neka donacija ili nesto slicno zna se kome u dzepu je zavrsila ! Tako da ne pricajte gluposti.

Balašević

Pa i ti si Prijiću/ Bilavere bio u SDA.Pa prešo u PDA, pa SD ..Dvije godine tri stranke- i to ti ideologija.- čisti interes.Trebaloj te postaviti za direktora komunalnog pa da se vidi koliko si “sposoban”. Dom kulture su do juče vodili mašinski tehničari SSS – mogu i pripravnici .Cementara u svom programu poslovanja ima izdvajanja za društvenu zajednicu, periodično. Ranije su izdvojili za kružni tok kod vile.Oni ne gledaju ko vlada već realizuju program- pa ko se zatekne na vlasti krade poene.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x