Edin Delić: “Okruženi smo neozbiljnim odnosom prema Koroni”

Lukavac, 28. JULI 2020. godine
7 2.172

Načelnik Općine Lukavac Edin Delić, sinoć se emotivnom porukom oprostio od dvojice kolega, koji su jučer izgubili život usljed komplikacija sa korona virusom.

On je u tekstu poslao poruku koja se odnosi na nepoštivanje mjera samozaštite.

Naime, Delić, koji je prije samo dva dana na Sajli sa stranačkim kolegama organizovao “korona zabavu” u vrijeme kada samo na općini Lukavac ima više od 100 pozitivnih na virus, od kojih je nekoliko uposlenika Općine Lukavac, samo dan poslije, napisao je slijedeće:

Ovaj težak gubitak za dvije porodice u jednom danu je teška i ozbiljna opomena. Prestanimo se poigrvati i glumiti nedodirljive. Okruženi smo neozbiljnim odnosom prema Koroni. Svi imamo pravo ne plašiti se za sebe i rizikovati vlastiti život, ali NEMAMO PRAVO UGROZITI DRUGE. Neka nam ovaj težak gubitak bude lekcija. Ne dozvolimo nikome da se poigrava sa zarazom, uozbiljimo se i zaštitimo sebe i druge.

3.3 6 votes
Ocijeni članak
guest
7 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fanta

He he he bravo SodaLive.

Milenko Blagojevic

 Okruženi smo neozbiljnim odnosom prema Koroni. Svi imamo pravo ne plašiti se za sebe i rizikovati vlastiti život, ali NEMAMO PRAVO UGROZITI DRUGE. Neka nam ovaj težak gubitak bude lekcija. Ne dozvolimo nikome da se poigrava sa zarazom, uozbiljimo se i zaštitimo sebe i druge.

Jedno misli,drugo govori,treće radi !

Neko

Definitivno sam neko ko je neutralan, ali ljudi ovo je 🤣🤣🤣 I jedno i drugo ne ide, ili ili..u nas kako koja vojska naiđe promijeni kapu, e j….

Istina

Delićeve mudrosti sa plavnog izletišta Sajla. Kakav licemjer.

Dzeko

Mudro zbori ovaj ucenjak

Dzeko

Hvala majstore sto vise ne djelim zrak sa tobom.

Milenko Blagojevic

“Car Selasije Hajle” lafina kod Sajle…”

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x