Belamionix

Demant na saopštenje SBB-a u vezi kupovine stana

21 6.462

Nakon objave saopštenja za javnost SBB-a u kojem se traži da načelnik pokaži uplatnicu za luksuzni stan kupljen u Tuzli, uslijedio je demant načelnika Delića koji objavljujemo u nastavku bez korekcija:

SBB LUKAVAC GRUBO LAŽE I BEZ BILO KAKVOG ARGUMENTA NAPADA

Najoštrije demantujem lažne optužbe SBB Lukavac o navodnom „plaćanju 280.000 KM za luksuzni stan“ u kome se spominju uplatnice, koferi novca i optužbe na moj račun za korupciju.Pozivam Tužilaštvo da odmah otvori istragu, te utvrdi šta jeste i šta nije tačno, a da imamo državu i pravosuđe, autori ovako gnusnih laži bi ležali iza rešetaka.Pozivam autore gnusnih optužbi da iznesu bilo kakav dokaz ili relevantno svjedočanstvo da sam ja potpisao bilo kakav dokument ili uplatio bilo kome jednu, a ne 280.000 maraka.

Izađite u javnost ili se izvinite građanima za ovakve podlosti.Sve o čemu piše u saopštenju SBB-a je notorna laž, a SBB u nedostatku kreativne politike i bilo čega korisnog za građane Lukavca izgleda nema ponuditi šta drugo osim grubih laži i napada na ličnost.

Predsjednik SBB Damir Subašić je zaposlenik JP RAD Lukavac, unaprijeđen je dok RAD propada, a za nagradu za vjernost lukavačkoj SDA njegov najuži član porodice je postala zaposlenik u Domu Zdravlja Lukavac. Ima li tu korupcije? Je li SBB, kao stranka koja je postavila rukovodstvo u JP Rad, odgovorna za oko 10 miliona duga ovog preduzeća?

Možda bi SBB Lukavac mogao se zapitati koliko i kakvih milionera i milijardera imaju u svojim redovima, pa shvatiti da jednom profesoru koji ima više od 30 godina staža, naslijeđen stan od roditelja i koji živi veoma skromno i ne bi trebalo biti veliko čudo da uštedi toliko novca.

Takvih kupaca su puni i Lukavac, i Tuzla i Sarajevo. SBB-u smeta i smetat će načelnik koji POSJEDUJE JEDAN STAN – ONAJ U KOME ŽIVI i koji JOŠ UVIJK PLAĆA RATOM KREDITA OD PREKO 600 KM i to možemo itekako objaviti javno.SBB će morati računati na još 4 godine mandata mene kao načelnika, a u te 4 godine otvorit ćemo pitanja o pravoj i suštinskoj korupciji.

3.5 8 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
21 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Istina

SBB se reducirao na karikaturni privjesak SDA ali Deliću i ti bi se mogao pustiti demagogije i ispuniti nešto od silnih (a sada očito i lažnih) predizbornih obećanja iz 2016.

Zeljko

Sve komentari od SDA samo naprijed Delicu radi svoj posao onako kako najbolje znas…..barem se nemora kod tebe u opstini nazivati sellam kad se dolazi nego ljudski dobar dan

blinker

Sta je nakrao prije njega-BOKAVLJANIN,DOK JE BIO NACELNIK-vikendica u Turskoj-Vikendica ,u Hrvatskoj,to je nista,svi vi koji komentirate,vi bi –ispred svog djeteta,ukrali zalogaj pa sami pojeli,FUJ -Ne LUUAVCANI.

Dzeko

Smoluca, miran. Uz nogu. Lezi.

maak

MIRAN EHAAAAAAAA

Zsahahshehshahs

Kad već piše o zaposljavanju. De care objasni sledece
1. Enida Fatusic
2. Elsajid Fatusic.
3. Amra Haracic
4. Mina Frljanovic
5. Dinela Imamovic
6. Anel Osmanovic
7. Ermin Prijic
8. Jasminka Catic
9. 4 vatrigasca
10. Mirza Colic
11. Nizama Murselovic
12. Rtv lukavac dvoje
13. DOM KULTURE najmanje 4 osobe
14. Amra Duzic
Kako si njih zaposlio i ne seri vise o svom postenju i zakonitom radu.

Damper

A najnoviji komsija Sandro Mehic???
Pa Jaketova….Spisak je dug ko i njegova obećanja

Dzeko

Sandro Bosanac hahahaha

maak

KO SI DA SI HVALA NA OVOJ INFORMACIJI . Ako sa ovim partijskim zaposljavanjima uvlakaca nije jasno nekim ljudima ko je delic i kako privlaci sluge u svoj BRLOG onda neka mu i dalje daju svoj glas jer glas za delica je glas za partijsko . uvlakacko i ITM zaposljavanje a sve drugo nije vazno za lafinasa

Pravda

Vidim netko spomenu dom kulture.SDA je zaposlila par njih u tom istom domu k. A da se doticni nikad nisu pojavili na poslu.Plata ide,staz,sve.Fuj bagro zelena.

Amfibija2016

Pocelo se klupko odmotavati . Sad ce strave saljevati uvlakaci i sluge

Šoba

He he. pazi Minhauzena. Prvo kaže: “GRUBO LAŽE I BEZ BILO KAKVOG ARGUMENTA NAPADA” pa onda i on sam tako uradi u nastavku teksta. LAŽOV. Zavadi pa vladaj taktika. I ne budi tako siguran u jos jedan mandat LAFINAŠU.

Delić preletač

Pa Lafinašu kakav je ovo demant?!
Imaš li uplatnicu ili nemaš, jesil kupio stan za keš ili nisi?!…Pitanja su vrlo jednostavna!
Jesil donio kofer para u kešu ili nisi kad si kupovao taj stan eventualno?
Šta onda naknadno spominješ roditeljski stan i nekakav tekući kredit, kakva štednja trideset godina nekog profesora.?! o čemu ti demant pišeš jarane??? a..i to lažeš što pišeš bez obzira što nema veze sa predmetnom temom jer nisi ti trideset godina profesor – nemoj da kenjaš i kad svi znamo kad si i doktorirao i kako!
Kakva plata asistenta i nižerangiranog profesora u periodu od pola od tog vremena koje si kao staž naveo je mogla da uštedi te novce koji se spominju, a uz sve to ti gospodja supruga nije bila zaposlena i plus dvoje djece,,,itd, itd?!
Znači opet se služiš i u ovom opskurnom demantu nekakvim lažima i poluistinama…a da znaš i ovo bundoglave da se zna kome i koliko plaćaš novca na RGGFu da drži nastavu umjesto tebe dok ti naplaćuješ punu satnicu kao da držiš nastavu…itd ..polako doći će kako kažeš sam svađta na red da se otvaraju pitanja!

Lafinaš samo zna obatalit

Pa de Lafinašu – Ublehašu, kad već toliko glumiš moralistu i pismenog insana, de probaj kad pišeš vrla saopćenja da makar i od ove dobi odvojiš početno slovo od tačke iza prethodne rečenice, naučniće svjetskog glasa!

Jasenko

Nacelnice odakle vam pare za stan na sjenjaku od 300.000 KM jel to od raznih talova posto od plate nije sigurno

maak

Samo dvije firme grade po Lukavcu a ni jedna nije iz Lukavca . Kome nije jasno samo jedan dan neka proseta Lukavcem i zna se ko je dao hediju lafinasu

#covid

Podsjeti me ovo kad su Dževdu prozvali da je kupio neke apartmane u Albaniji. Njegov odgovor je bio: Ko god želi daću mu ključ neka ide dole, od mene mu sve besplatno.
Ali Dževdo i Delić su dva sasvim različita svijeta.
Za svoga mandata Dževdo nikad ni na jednom skupu kada je pričao o opštini Lukavac nije propustio da pomene načelnike koji su bili prije njega, čak je i na centralnom skupu SDA rekao “nemojte zaboraviti i one koji su bili prije mene, i to su čestiti i pošteni ljudi i velika je i njihova zasluga za ono što mi danas imamo i radimo…”
A ovaj, ON, ON i samo ON je zaslužan za sve.

Milenko Blagojevic

Jašta! ON na kub…Biva po zapremini…

Dzeko

Odakle ti bogati taj kofer?

Milenko Blagojevic

Imovinski karton je jedan od validnih dokaza optužbe i demanta.
Općinski Faraon,Egoioški Drmatorix El-Dumo vjerojatno ima mašala suvat sa “pogledom” na sve i svašta.Načelnicka plata,profesorska plata, političko-funkcionerska plata , skupe ekspertize, reprezentacije,handrenje općinskih automobila…Samo ,haman je i Sajla pukla od silnog natezanja pa “puče kolan svečevoj kobili,okrenuše kola nizastranu…”
Što rek’o Senad Hadžifejzović : ” Dokaze,imena…” i mirna Bosna!

Dzeko

Nacelnice je li istina da vam je Jasmin iza zgrade u kojoj zivite asfaltirali cestu i napravili kruzni tok?

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x