Cirkus u OV Lukavac: Suljić zaprijetio kamermanu (VIDEO)

15 7.986

Danas je nastavljen cirkus poznat pod imenom sjednica OV Lukavac, a ponovo u glavnoj ulozi je predsjedavajući OV Lukavac Mehmed Suljić i načelnik općine Lukavac, Edin Delić.

U dijelu sjednice koji se ticao osnivanja novog preduzeća na teret građana općine Lukavac “Vodovod i kanalizacija d.o.o.”, Delić je iskoristio 5 minuta predviđenih za govor.

Suljić je upozorio i predložio da govor nastavi na dijelu sjednice koji se bude odnosio na usvajanje izvještaja o radu JP RAD Lukavac. Delić je to odbio riječima: “Neću, niste ni njega prekinuli” nakon čega je Suljić sugerisao da će ga prekinuti za minut.

Delić je to prokomentrisao riječima: Nećete me prekinuti. Ja znam da ste Vi šef ovdje, ali niste baš toliki. Pokušajte me prekinuti, hajde da vidim!?

Suljić je nakon toga napravio pauzu od 30 minuta uz komentar: Eto, sada pričajte kome hoćete.

Ipak, nije sve ostalo na tome. Nakon što su vijećnici počeli da napuštaju salu, Delić je poručio Suljiću da mu ovo neće tek tako proći, nakon čega je Suljić prišao Deliću i pred kamerama izjavio: Čuj stari, da ti kažem evo pred ljudima. Ja koliko god pokušavam da budem čovjek prema tebi, ti si jednostavno čovjek, čudo od čovjeka.

Delić je uz ignorisanje naredio kamermanu režimske televizije da sve snima, nakon čega je Suljić poručio kamermanu: Razbit ću ti tu kameru. Ne smije da snima, ovo su privatni razgovori, što je Delić prokomentarisao riječima: Nisu, ovo je javni prostor.

Napominjemo da ovaj video koji je emitovan na režimskoj televiziji nije imao tonski zapis, ali se snimak sa tonskim zapisom i puno dužim trajanjem pojavio na internetu, što govori da je režimska televizija ponovo odradila svoj dio posla.

Snimak objavljen na režimskoj televiziji i snimak koji se pojavio na internetu.
4.1 9 votes
Ocijeni članak
guest
15 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dostajevise

Cirkus od vijeca, najgore vijece u historiji Lukavca, stid i sram sve nek vas bude, zali boze para sto uzimate za vijecnicke pausale. Fuj, fuj…..

Suljo

Ovaj čovjek nije normalan, mislim na njegovo ponašanje. On je stvarno umislio da može da radi šta hoće mimo zakona i pravila. Ovo prijetnja novinaru bi trebala automatski da ga se razriješi sa ove funkcije. Čitava BiH nam se smije zbog njega …strašno

Istina

Ovaj fosil Suljić je davno bio za grob a on “šefuje” po seoskim sjednicama. Top Lista Nadrealista je slaba za ovo.

Dzeko

Torbicom ga Edine.
I staro i mladi i staro i mlado.
Svi svi svi u cirkus Kolorado.

Sodakox

Kakav predsjedavajući takvo i vijeće, bože dragi koji debili.

Stara Skola

Nema nikakvog smisla da se trpi ovaj bilmez.Mator,a budala.

Covid-19

Kakva opstina takvo i vijece, nista novo ljudi

Milenko Blagojevic

Protiv Populologa Drmatorix-a i S.Drmokracije te “TV” Delića potok ,Mehmed Suljić je izveo pokaznu vježbu zavođenja reda i zaustavljanja Njegove samovolje na legalan nači.Malo grublje,ali efikasno. Drmatorix se po drugi puta izgubio i nije znao gdje se
nalazi.Nevjerojatno, Asterix protiv Obelixa ! Gospodine,Mehmede Suljiću,podržavam Vas !!!

Amfibija2016

vozd delic pravi Sj Koreju od Lukavca ali to mu nece uspjeti

samko

Delić je terminator i drži kompletno vijeć za taoce svojih bolesnih ambicija. Da je načelnik kakvim se predstavlja građanima poštovao bi instituciju Oćinskog vijeća kao zakonodavnog organa i predsjedavajućeg Mehmeda i njegove godine koji mu može biti otac.Pored toga on treba da zna da sjednice vijeća vodi predsjedavajući i da po Poslovniku prednost pri iznošenju prijedloga kao i diskusija imaju vijećnici naravno svi moraju poštovati vrijeme pa i Načelnik.O tome koliki je Delić demokrata najbolje znaju i mogu svjedočiti članovi SDP koji su s njim radili dok je bio predsjednik.To je ljudi “Bolesnik”.

Milenko Blagojevic

Trebalo bi načelniku obezbijediti separatli -hastal za govornicim i pride maksuz -mikrofon,da more kako hoće i kad hoće…I ni tada ne bi bio zadovoljan. Njemu trebaju podanici koji će svaku njegovu aminovati,jer se On osjeća svevišnjim. Predlaže,diskutuje i usvaja.Ovako samoživ nije ni Vučić…

Senci

Trebalo bi nacelniku obezbjedit uz separatli hastal i svabicu da je udara u dup.etu jer to voli kad vec drugi nemogu.

Milenko Blagojevic

E,ovo ti begenišem ! Kvaliteta Made in Germany je provjerena. Nego,jesi l’ Ga to počeo zaje…at ?

Senci

e jbg Mile ti dok skontas ode ti svabica.

Milenko Blagojevic

Senci-Enci-Ci,Švabice nisu po JUS-u.Ne znaju razvit pitu…

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x