fbpx

Treće veče regionalne stand-up komedije u Lukavcu

2 min. za čitanje

1912163_641865449183827_1068538394_o
– Ono što smo planirali, sprovodimo u djelo! – kaže Pedja Bajović, producent “Komedije s nogu, i nastavlja – Htjeli smo domaćoj publici dovesti najbolje regionalne komičare, a one koji to tek počinju raditi u Bosni i Hercegovini – na ovaj način gurnuti u vatru da se kale… Rezultat je bio da su bili ravnopravni sa svojim kolegama iz okruženja. Sve smo to snimili i svi oni koji nisu bili da to vide uživo, jednom će to moći vidjeti i na televiziji!

Kao i prije, ovo je javno televizijsko snimanje koje izvode jake snage produkcije ProVision iz Lukavca, a kako je to izgleda u njihovoj izvedbi najbolje će vam dočarati video koji se nalazi ispod.

I ovoga puta, u nedjelju 2. marta u 18 sati, publiku čeka pravi mini-spektakl! Pod voditeljskom palicom Pedje Bajovića, na sceni će se izredati sedmoro komičara:

Srđan Jovanović iz Beograda i njegov sugrađanin Nikola Silić. Iz Hrvatske nam dolaze Aleks Curać-Šarić iz Rijeke, dok iz Zagreba dolaze Zvonimir Mintas i z0ky. Boje Bosne i Hercegovine brane Miranda Lončar iz Mostara i Hazim Mujčinović iz Tuzle, koji je u prve dvije večeri bio voditeljem ovog programa, a koji po pravilu traje dva i po sata.

Ulaznice – 5 KM

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

I ovaj put ce Hazim da nam ponovi glupu pricu u nekoj “dijasporaski” koja ono izgleda uuuu napucala se… i ti buljis u nju… plazis… i kad joj se priblizis ona podrigne burek i cevape… kako glup fazon. Ako su takvi i ostali, nadam se da publika nece izaci ili da ce on biti zadnji…

Ma imam zelju da prisustvujem ali mi rekose da nije cemu i da nema kvalitet, pa cisto sumnjam da cu ici.

ma sve je super ne znam zasto neki seru po forama, nisu sve ni najbolje niti mogu da budu a ako vam se ne svidja taj tip zabave ne morate ni dolaziti, oni sto budu htjeli makar nece morati sjediti u cosku