fbpx

Spremni za show?

2 min. za čitanje

Povodom Dana opštine Lukavac, u Domu kulture Puračić (nedjelja, 26.9.2010. godine sa početkom u 19.00 sati) biće organizovan prvi festival/show “Pop Rock Music Night”. Show će na jednom mjestu okupiti veliki broj neafirmisanih izvođača hip-hop, pop i rock muzike sa prostora opštine Lukavac.

Kako je u razgovoru za SodaLIVE.ba istekao Adnan Jašarević osnivač UG “Puračić u srcu” , za show vlada velika zainteresovanost i sigurno je da će isti postati tradicionalan.

– Puračić je 50 godina domaćin nekada i najvećeg festivala narodne muzike “Februarske večeri”, vrijeme je da Puračić dobije još jedan tradicionalni festival, ali festival moderne muzike koji će gledaocima biti mnogo zanimljiviji od dosadašnjih.

Pop Rock Music Night je prije svega show na kojem će se našim posjetiocima predstaviti veliki broj bendova sa područja lukavačke opštine. Kako bi ovaj festival bio drugačiji, pripremili smo i backstage gdje će sa našim izvođačima razgovarati mladi lukavački glumci Mirza Salihović  i Aleksandar Popović a posjetitelji u sali razgovore će pratiti putem video linka. Ovim putem želim da se zahvalim Opštini Lukavac kao generalnom sponzoru, SodaLIVE.ba kao medijskom sponzoru i našoj Mjesnoj zajednici te knjižari Sidran Puračić.

Nadam se da će nas Opština Lukavac podržati i u narednim aktivnostima, a sve to kako bi Puračić vratili gdje mu je i mjesto.

(SodaLIVE.ba)

Podijeli ovaj članak
3 komentara
Subscribe
Notify of
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

hihi

ma samo naprijed decki, s jasarom na celu
Bravo Jasare Majstore
Puracic U Srcu

Ehhh ako bude ziri kao i na frebruarskom daleko ce dogurat :)))