Radionica na temu: “Osnove rada sa video materijalom”

0 1.353

U sklopu projekta “FILM”, Free Art Project (FAP – nevladina omladinska organizacija) i ProVision (video produkcijska kuća) iz Lukavca organizuju radionicu pod nazivom “Osnove rada sa video materijalom”.

Radionica će početi krajem Februara 2011 godine a od polaznika se očekuje naprednije poznavanje rada na računaru i posjedovanje ličnog računara na kojem će i raditi za vrijeme radionice (sve detalje o minimalnoj konfiguraciji računara možete pronaći na www.provision.ba).

Na ovoj radionici ćete moći naučiti kako pripremiti video materijal za obradu i osnove korištenja software-a za obradu video materijala (Adobe Premiere i After Effects CS3). Pozivamo vas da nam se javite na email: gm@provision.ba (naslov poruke:”Radionica”) i to najkasnije do 23.02.2011 godine. Broj polaznika je ograničen, a termini održavanja će biti usklađeni naknadno! Učešće na radionici je besplatno.

“Nadamo se da će ove radionice pronaći zainteresovanje mladih i da će Lukavac ubrzo imati tim mladih koji će promovisati video dizajn i stvarati novu sliku o našem gradu i životu u njemu!”

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x