Potreban LIKE: Pomozimo učenicima Ekonomsko hemijske škole da dobiju novi Kabinet informatike

2 2.417

Učenici Ekonomsko-hemijske škole Lukavac protekli mjesec snimili su video prezentaciju svoje škole kako bi učestvovali u nagradnoj igri firme BNC.

Video sa najviše like-ova osvojit će Kabinet informatike koji se sastoji od deset računara i monitora.

Potrebno je da samo jednim lajkom nagradite njihov trud i pomognete da osvoje ovu vrijednu nagradu koja će im sigurno pomoći u daljnjem radu. Glasati možete do 30.11. kada će biti objavljen pobjednik.

POGLEDAJ VIDEO

Leave a Reply

2 komentara za članak "Potreban LIKE: Pomozimo učenicima Ekonomsko hemijske škole da dobiju novi Kabinet informatike"

avatar
najnoviji najstariji popularni
TEENWOLF
Gost
TEENWOLF

POTREBNO JE TOJ SREDNJOJ ŠKOLI VIŠE OD 10 RACUNARA I MONITORA A TO JEST NOVA FASADA , STOLARIJA , ŠKOLSKA OPREMA TO JEST KLUPE NOVE MODERNIJE I STOLICE STEPENIŠTE SE TAKODER NA VIDEU MOZE VIDJETI MORA POPRAVITI ONDA ZA TJELESNI ODGOJ NEDOSTAJU SJEDECE PLASTICNE STOLICE KAKO SE VIDI ISTO SU POTREBNE TABLE NOVE GDJE BI SE KREDA ZAMIJENILA ZA FLOMASTER ISTO TAKO POTREBNO JE NAPRAVITI UCENICIMA KARANTINU KUHINJSKU GDJE BI DJECA MOGLA DA ADEKVATNO JEDU I PIJU ŠTO BI DOVELO DO UŠTEDE VREMENA NASTAVNOM PLANU I PROGRAMU U SUŠTINI ZVUCI KAO JEDAN VELIKI PROJEKT ALI ISTO TAKO KOJI JE POTREBAN ILI VLADAJUCA STRUKTURA POSJEDUJE UNAPRIJED PODATKE DA SE TO NEBI ISPOATILO UREDIVATI TOLIKO ŠKOLE SOBZIROM NA PAD NATALITETA I SVE VECEG ODLASKA GRADANA BIH U INOSTRANSTVO

blinker56
Gost
blinker56

Umjesto laika bilo bi bolje da izvadimo one nase Zlatne kasike pa da prodamo,i kupimo sve sta treba.