fbpx

Poslušajte dva nova singla Jasmina Maga i Alarma s.o.s.

1 min. za čitanje

U studiju SDK u Šibeniku, Hrvatska, sa producentom Darkom Kalogjerom 18. septembra obavljena su završna snimanja duplog albuma grupe Alarm s.o.s. pod nazivom ‘Vrisak kroz svilenu paučinu’ koji je soundtrack istoimene zbirke poezije. Dupli album čine kompilacijski CD ‘The scream through the silken cobweb’ koji čine pjesme na engleskom jeziku i instrumentali, i CD ‘Balkan je opet iskrivljeni odraz’ sastavljen od novih pjesama na bosanskom jeziku.

Autor svih pjesama je Jasmin Mujanović Mag, a autor pjesme ‘Pismo ocu’ je Branislav Lukić Luka. Muzički album i zbirka poezije su sastavni dijelovi multimedijalnog projekta ‘Vrisak kroz svilenu paučinu’ koji je okupio umjetnike iz SAD, Irana, Malezije, Turske, Španije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Prve promocije albuma održat će se u Hrvatskoj i Sloveniji uz istovremene promocije zbirke poezije. O datumu objavljivanja albuma odlučit će izdavačka kuća INDA. Prvi video singlovi koji će najaviti dupli album su ‘Ramayana’ i ‘Divlje srce’ a za nekoliko dana pojavit će se na TV stanicama u BiH i inostranstvu.

Jasmin Mag i Alarm s.o.s. i SodaLIVE.ba svim posjetiteljima poklanjaju dva nova singla – UŽIVAJTE…

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Dobar bend, mislio sam da su stali sa radom.