fbpx

“Mr. Bean” dolazi u Lukavac

1 min. za čitanje

U Lukavac 29. maja 2010. godine dolazi dvojnik legendarnog britanskog komičara Mr. Beana, Velimir Blanić. Kako je  istakao organizator, dovođenje Mr. Beana je iznimno skupo, no odlična zabava zagarantovana je i uz njegovog dvojnika.

Urnebesna zabava i smijeh do suza za sve ljubitelje slavnog komičara bit će priređena u novootvorenoj “koncertnoj” dvorani u Lukavcu, gdje će  biti održana jedna predstava s početkom u 20.00 sati.

Karte su već u prodaji, po cijeni od 10 KM, no broj karata je ograničen.

Također, 28. maja 2010. “Mr. Bean” će nastupati u Sarajevu.

(SodaLIVE.ba/Sarajevo-x)

Podijeli ovaj članak
9 komentara
Subscribe
Notify of
9 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

10 maraka za to sra***e?! sta on zamislja ko je, haha.

evo Gradjanin najjbolje je opisao situaciju,kakva vlada situacija medju stanovnicima grada Lukavca i opstine Lukavac….

Jest da vlada kriza i recesija,ali nije svima skupo….isto tako,da se osvrnem na klub Radnicki,zbog toga sto sve manje raje prati utakmicu i daje svoj doprinos klubu,time “guramo” Radnicki ka dnu…

znaci od NAS-GRADJANA zavisi da li ce nam neshto napredovati ili ne…

Pitanje za Gradjanina : “gdje ces potrositi tih 10 km” – “Mozda u par piva kod privatnika iz jednog od lokalnih kafica”?????

zeko_u_srcu: mozda nekome nije puno ali ovoj srednjoj klasi na ovakvoj krizi bgm jeste puno , msm vi ste upravu sve shto govorite i za radnicki ali doslo neko loshe vrijeme 🙁 🙁 🙁

Dado….slazem se u potpunosti….ali npr…mislim da je Radnicki zasluzio vishe paznje stanovnika Lukavca….puno je privatnika i sto bi reko Djuro “Haparosa”…koji pune svoje dzepove,i ne znaju sta ce sa parama,a nasi sportisti gledaju kako drugi napreduju a samo mi nazadujemo 🙁

Zaista mi je drago da je u mom rodnom kraju, nakon duze vremena, pocelo gajenje drugacije kulture, mnogo zanimljivije i ljepse, od one kulture sa dovodjenjem kojekakvih turbofolk izvodjaca te opijanja u obliznim “rupama”!
Situacija sa lovom je svuda priblizno ista, ali uvijek se pronadje koji dinar za ovako nesto. Nema sumnje, osim nekolicine rokera, repera ili elektronaca, da bi vecina izdvojila i duplo vecu svotu za ulaznicu za neku DM pevaljku! Iako ce ona kada vidi kako su je zgotivili ubrzo ponovo gostovati!
Ovakva prilika vam se rijetko desava, govorim i u pogledu Tuzle, gdje je veci dio populacije zaboravio sta je kultura, te gdje na predstavama obicno sjedi 2-3 para penzionera, i 1 ili nijedan radoznali par koji u osnovnoj šk. iz nekog razloga nije nikada bio u pozoristu.
S ovim kritikama nisam imao namjeru nikoga uvrediti, naprotiv samo iznjeti cinjenice!
Fin provod zelim!!!

Sto sad vecina forumasa ne pljuje ovo i ne kaze bolje da su nekoga zaposlili kao sto su govorili kada je organizovan ples valzera u Tuzli ????

Super ideja,hrabar pokusaj koji ce nadam se uspjeti da pokrije troskove organizatora a karta nije skupa…..oni djilkoshi pune plazu i kafane i kada je ulaznica 20 km pa niko nije rekao da nisu normalni a potrose jos 5 puta toliko na kojekakva inostrana pica tako da i time svoju drzavu unistavaju i nedaju nasim firmama da opstanu….

Ovaj covjek nije pravi ja to znam jer M.R Bean je iz Engleske i on bi dosao u BiH plus u Lukavac

Covjek je upravu

I kako bi jel neko bio na predstavi copy bina .
Cener jest skup na ovom vaktu petica bi puno bolje zvučala ,
al opet bolje i cener za predstavu nego za turbo folk .Ja sam jednom dao cenera za ulaz i pokajo se za sat 🙂 .